GOSSIP

«Αρχίζει πόλεμο» η Καίτη Γαρμπή: Εξώδικο σε σκληρή γλώσσα στο κέντρο που τραγουδά ο Μαζωνάκης

«Αρχίζει πόλεμο» η Καίτη Γαρμπή: Εξώδικο σε σκληρή γλώσσα στο κέντρο που τραγουδά ο Μαζωνάκης
Με εξώδικο απαντά η Καίτη Γαρμπή
Intime / φωτογραφία αρχείου

Ο Διονύσης Σχοινάς θα εμφανιζόταν στο Κέντρο Αθηνών μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά τελικά αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα. Και κάπως έτσι ξέσπασε «πόλεμος».

Με εξώδικο απαντά η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, στο εξώδικο του μαγαζιού που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Διονύσης Σχοινάς θα εμφανιζόταν στο Κέντρο Αθηνών μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά τελικά αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα. Μετά τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την αποχώρηση Σχοινά από το σχήμα, η δημοφιλής τραγουδίστρια περνάει στην αντεπίθεση.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, σύμφωνα με το εξώδικο, η τραγουδίστρια έχει συντριπτικά νομικά επιχειρήματα και πολύ σκληρή γλώσσα για όλα και ειδικά για αυτά τα 20.000 ευρώ της προκαταβολής που είχε πάρει η τραγουδίστρια από το κέντρο διασκέδασης. Η Καίτη Γαρμπή αναφέρει μέσω του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.

Να θυμίσουμε ότι ο λόγος που η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε εξώδικο, είναι ότι είχε λάβει στο παρελθόν προκαταβολή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά.

Όλα δείχνουν ότι η κόντρα καλά κρατεί και φυσικά η Γαρμπή «αρχίζει πόλεμο», όπως λέει και στο τραγούδι της.