GOSSIP

Καίτη Γαρμπή: «Με την Άντζελα Δημητρίου υπήρχε αμηχανία»

Καίτη Γαρμπή: «Με την Άντζελα Δημητρίου υπήρχε αμηχανία»
Η Καίτη Γαρμπή.
Instagram

H Καίτη Γαρμπή, μίλησε για τη σχέση της με την Άντζελα Δημητρίου.

Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με την Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια που τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του J2US αναφέρθηκε στη γνωριμία της με την Άντζελα Δημητρίου που μετρά τρεις δεκαετίες, και παραδέχτηκε πως στα πρώτα live του show υπήρχε μια αμηχανία ανάμεσά τους.

«Ξεκινώντας από την κριτική επιτροπή του Fame Story στον ΑΝΤ1 το 2006 μέχρι φέτος στο J2US του Alpha, προσθέτεις τη δική σου γνώση και λάμψη στα talent shows, χωρίς να φοβάσαι τις επικρίσεις ή και τις αντιμαχίες που μπορεί να προκύπτουν. Πώς γίνεται και το κάνεις να φαίνεται τόσο εύκολο;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος και εκείνη απάντησε: «Αλήθεια φαίνεται εύκολο; Γιατί πράγματι το κάνω με ευκολία με το να είμαι απλά ο εαυτός μου».

Η ίδια μιλώντας για την Άντζελα Δημητρίου είπε: «Η γνωριμία μας με την Άντζελα μετράει τουλάχιστον 30 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε, συγγενέψαμε όταν η αδελφή μου παντρεύτηκε τον αδελφό της, ξεσυγγενέψαμε όταν χώρισαν, χαθήκαμε και τώρα ξαναβρεθήκαμε. Ο ηλεκτρισμός ίσως ήταν στα δύο πρώτα lives –εγώ αμηχανία θα το έλεγα– από εκεί και πέρα όλα κύλησαν ομαλά και γιατί όχι».

Σχετικές ειδήσεις

Βανδή, Γαρμπή, Σταυροπούλου & Στικούδη «νικήτριες» στο J2US

Άντζελα Δημητρίου: Μιλά για την «κόντρα» με την Καίτη Γαρμπή

J2US: Η μεταμόρφωση της Βανδή σε Beckham & της Γαρμπή σε Madonna