GOSSIP

Σάκης Αρσενίου: Η νέα οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο

Σάκης Αρσενίου: Η νέα οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο
Ο Σάκης Αρσενίου.
Instagram

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του έζησαν το πρωί της Πέμπτης 16/3 ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή, καθώς υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι το πρωί της Πέμπτης 16/3. Η γυμνάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο όπως έχει αποκαλύψει ο τραγουδιστής, θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος – Εφραίμ.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Σάκης Αρσενίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Λίγες ώρες μετά την πρώτη ανάρτηση, η σύζυγός του, Λαμπινή θέλησε να κάνει και εκείνη την πρώτη της ανάρτηση για τον ερχομό του γιου της, δημοσιεύοντας μια νέα οικογενειακή φωτογραφία και ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

«Οικογένεια! Εκεί που ξεκινάει η ζωή και δεν τελειώνει ποτέ η αγάπη! Αυτό το μικρό πλασματάκι θα δώσει νόημα στη ζωή μας, θα μας ενώσει και θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, μαζί. Ευχαριστώ τον άνθρωπο μου που ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές είτε δύσκολες είτε εύκολες, με φρόντιζε, με κρατούσε ήρεμη και πάνω απ’ολα μου χάρισε αυτό το θαύμα! Ανυπομονώ να ζήσουμε οι τρεις μας όμορφες στιγμές, γεμάτες πολλή πολλή αγάπη! Θα σας αγαπώ, για πάντα!», έγραψε η Λαμπρινή Πλεύρη στην λεζάντα της ανάρτησής της.