GOSSIP

Ashten Empire: Η 28χρονη που ξόδεψε μία περιουσία σε πλαστικέςγια να της μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν

Ashten Empire: Η 28χρονη που ξόδεψε μία περιουσία σε πλαστικέςγια να της μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπερδεύουν την Ashten Empire με την Κιμ Καρντάσιαν

Η Ashten Empire, στα 28 της, έχει επενδύσει περισσότερα από 40 χιλιάδες δολάρια για να γίνει σαν το είδωλό της: την Κιμ Καρντάσιαν.

Η Ashten - σύμφωνα με την ισπανική Marca - έχει έναν σκοπό στη ζωή: να είναι τόσο γνωστή όσο το είδωλό της αφού θεωρεί ότι έτσι μπορεί να γίνει πλούσια!

Οι διάφορες επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης στο στήθος και της ανόρθωσης γλουτών έχει κάνει την 28χρονη να θυμίζει πολύ την Κιμ Καρντάσιαν.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η πλαστική στο στήθος της κόστισε 14.000 δολάρια, ανεβάζοντας το μέγεθός του της στα 34 Ε. Το ίδιο χρηματικό ποσό... επενδύθηκε για μια ρινοπλαστική, η οποία της... έδωσε μια εντελώς νέα μύτη.

«Από την εφηβεία μου, οι άνθρωποι μου έλεγαν ότι μοιάζω εντυπωσιακά με την Κιμ Καρντάσιαν», είπε η 28χρονη στη thesun.com.

Και πρόσθεσε: «Το ότι μοιάζω με την Κιμ είναι κάτι που το ακούω σχεδόν κάθε μέρα όταν βγαίνω στο κοινό. Και η αλήθεια είναι, αν κοιτάξετε παιδικές μου φωτογραφίες έχουμε πολλές ομοιότητες. Οι γονείς μας επίσης προέρχονται από παρόμοια καταγωγή, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει την ομοιότητα».

Η σωσίας της Καρντάσιαν ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο γυμναστικής, αλλά προσεγγίστηκε από ένα πρακτορείο ταλέντων για να κάνει την κασκαντέρ για την Κιμ Καρντάσιαν, με εμφανίσεις σε εκδηλώσεις και συναυλίες.

Μάλιστα αρκετοί παπαράτσι την έχουν μπερδέψει με την Κιμ Καρντάσιαν ενώ στα social media έχει, 75.000 ακόλουθους στο TikTok και πλησιάζει τους 600.000 στο Instagram.