GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: H έκπληξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη Γιορτή της Μητέρας

Ιωάννα Τούνη: H έκπληξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη Γιορτή της Μητέρας

Σήμερα που είναι η γιορτή της μητέρας, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια ανάρτηση αγκαλιά με τον γιο της

H Ιωάννα Τούνη γιορτάζει για πρώτη φορά τη Γιορτή της Μητέρας καθώς πριν τέσσερις μήνες, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο γιος της, της έχει κλέψει την καρδιά και έτσι σήμερα που είναι η γιορτή της μητέρας, η ίδια έκανε μια ανάρτηση αγκαλιά με τον γιο της στην οποία τη βλέπουμε ιδιαίτερα συγκινημένη.

Η Ιωάννα Τούνη σε ένα Instagram story που κρατά στην αγκαλιά της τον λίγων μηνών γιο της αναφέρθηκε στην μητέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή.

«Καλημέρα χαρούμενη ημέρα της μητέρας σε όλες τις μανούλες εδώ πέρα τις συμπεθέρες μου. Μην ξεχάσεις σήμερα να πεις χρόνια πολλά στην μαμά σου θα σε σκοτώσω κακομοίρα μου, γιατί μου λείπει πολύ η μανούλα μου και φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είμαι εγώ μανούλα χάρη στο νουνιτάκι μου. Μανούλες μου, χρόνια πολλά σας αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Εκτός από αυτό το στόρι όμως, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε και την έκπληξη που της επιφύλασσε ο Δημήτρης Αλεξανδρου ο οποίος φρόντισε να φτάσουν στο σπίτι δυο μπουκέτα λουλούδια το ένα από εκείνον και το άλλο από τον γιο τους.