GOSSIP

Βασίλης Καρράς: «Ντροπή» - Ξεσπά ο δικηγόρος του για τα fake news ότι πέθανε

Βασίλης Καρράς

«Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται», είπε ο δικηγόρος του

Ανυπόσταστα fake news κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για τον Βασίλη Καρρά και τον δήθεν θάνατό του. Ωστόσο, ο Βασίλης Καρράς ζει και δίνει τη μάχη του.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του δημοφιλούς τραγουδιστή, Γρηγόρης Κουτσόπουλος, ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, «Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται».

Το μήνυμα των θαυμαστών του Βασίλη Καρρά

Αυτές οι ανακρίβειες που κυκλοφόρησαν έκαναν το επίσημο fan page του Βασίλη Καρρά στο Facebook να βγάλει ανακοίνωση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται και τονίζοντας πως ο ίδιος δίνει με αξιοπρέπεια τη δύσκολη μάχη.

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς» τονίζεται σε άλλο σημείο, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει πώς «έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους».