Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Στάθης Σχίζας: Υπήρχε αμηχανία στην πρώτη συνάντησή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό

Newsbomb

Ο Στάθης Σχίζας αναφέρθηκε στη συνάντηση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

O Στάθης Σχίζας σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο βίντεο που τον απεικονίζει να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σε δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση του «Mega» ο Στάθης Σχίζας είπε: «Υπάρχουν στιγμές αμηχανίας όταν βρισκόμαστε σε κάποιο μέρος. Είναι λίγο περίεργο από εκεί που έχει συνηθίσει να πηγαίνεις μαζί, ξαφνικά να πηγαίνεις χώρια και να συναντιέσαι εκεί».

Στην πορεία, τόνισε: «Δεν είναι ευχάριστο ένας χωρισμός να παίρνει τόσο μεγάλη δημοσιότητα, θα μου πεις ότι εμείς το δείχναμε οπότε λογικό, αλλά και πάλι δεν είναι ευχάριστο. Σε έναν χωρισμό θες να ξεχνάς να μην ακούς, αλλά όταν το έχεις προβάλει τόσο πολύ, δεν γίνεται».

«Προφανώς και ήξερα ότι η Αλεξάνδρα θα έρθει στη βάπτιση που ήμουν και εγώ, ο άνθρωπος που βάπτισε το παιδάκι του είναι κολλητός μου, μας είχε καλέσει από τότε που ήμασταν ζευγάρι, δεν είμαστε τσακωμένοι, δεν υπήρχε λόγος να μην πάμε, έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν σημαίνει ότι φεύγει η αγάπη. Εννοείται πως μιλήσαμε, ανάμεσά μας υπάρχει πολλή εκτίμηση και αγάπη» τόνισε, ο Στάθης Σχίζας.

Κλείνοντας, ο ίδιος είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί καθόλου η προσωπική μου ζωή, κοιτάω μονό τη δουλειά μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου. Έναν νέο έρωτα δεν το κυνηγάς, περιμένεις να έρθει μόνος του».