ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς θα αφαιρέσεις ένα αυτοκόλλητο από τον τοίχο εύκολα

Πώς θα αφαιρέσεις ένα αυτοκόλλητο από τον τοίχο εύκολα

Ένα εύκολο hack

Το αυτοκόλλητο στον τοίχο όταν θες να κρεμάσεις ή να κολλήσεις κάτι είναι πολύ βολικό και χρήσιμο. Μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα, ακόμη και αν θες να διακοσμήσεις το σπίτι σου. Μπορεί από την άλλη να έχεις μικρά παιδιά τα οποία δεν ελέγχουν, δεν καταλαβαίνουν και κολλάνε τα αυτοκόλλητά τους σε τοίχους, τζάμια, έπιπλα, καθρέφτες και όπου αλλού βρουν και θεωρούν στο μυαλό τους ότι είναι ωραίο να τα κολλήσουν. Μην τα κατηγορείς και εσύ αυτό δεν έκανες όταν ήσουν μικρή στους δικούς σου γονείς; Μάλλον είναι το κάρμα αυτό που συμβαίνει τώρα.

Ωστόσο, το κακό δεν είναι πως κολλάνε τα αυτοκόλλητα στους τοίχους, το κακό είναι όταν προσπαθείς να τα βγάλεις και δεν μπορείς με τίποτα να αφαιρέσεις τα υπολείμματα από όπου αυτό έχει κολληθεί. Είναι κάποια τόσο επίμονα με ισχυρή κόλλα, στα οποία το πιο πιθανό είναι να καταστρέψεις τα νύχια σου προσπαθώντας, παρά να το αφαιρέσεις εντελώς. Πάντα ένα υπόλειμμα θα μείνει.

Υπάρχει όμως ένα trick κι ένα μυστικό υλικό για να το αφαιρέσεις, και μάλλον το αγνοούσες. Η οδοντόκρεμα μπορεί να σου φανεί χρήσιμη και σε κάτι ακόμη πέρα από το να πλύνεις τα δόντια σου. Ναι, ναι καλά κατάλαβες. Με την οδοντόκρεμα θα αφαιρέσεις τα υπολείμματα από το αυτοκόλλητο στους τοίχους σου.

Το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω ίσως σε βοηθήσει ιο πολύ να δεις πώς θα το κάνεις.