Πανεύκολη συνταγή για γρανίτες καρπούζι – ακτινίδιο

Πανεύκολη συνταγή για γρανίτες καρπούζι – ακτινίδιο

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: 1)Προσθέτουμε το λεμόνι για να μη ζαχαρώσει το σιρόπι μέσα στην κατάψυξη. 2) Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε δύο ξεχωριστές στρώσεις από τα μείγματα θα πρέπει να αφήσετε να παγώσει πρώτα ο χυμός ακτινίδιο και ύστερα θα προσθέσετε το χυμό καρπούζι. 3) Αν δεν έχετε φόρμες για γρανίτες μπορείτε να αδειάσετε τους χυμούς ακτινίδιο και καρπούζι σε μία ορθογώνια φόρμα για κέικ, ανακατεύοντας κάθε 30 λεπτά με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει η γρανίτα.

ΥΛΙΚΑ

60 γρ. γλυκαντικό σε σκόνη (ασπαρτάμη ή σουκραλόζη)

600 ml. νερό

½ κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

600 γρ. ακτινίδιο

500 γρ. καρπούζι

40 γρ. τζίντερ σε σκόνη

12 φύλλα δυόσμου

Χυμό από 1 λεμόνι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved