ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιστρέφει στη μουσική σε ντουέτο με τον Έλτον Τζον!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Έλτον Τζον
Το ντουέτο είναι μια διασκευή στο τραγούδι του Έλτον Τζον, Tiny Dancer από το 1971
AP

Σύμφωνα με πηγές, το ντουέτο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Έλτον Τζον θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. 

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να κάνει το πολυαναμενόμενο comeback στη μουσική, με ένα ντουέτο που ηχογράφησε κάτω από άκρα μυστικότητα με τον Έλτον Τζον.

Σύμφωνα με το Page Six, οι δυο τους έκαναν μια διασκευή στο τραγούδι Tiny Dancer του Έλτον Τζον, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα από τη Universal Music.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 40χρονη ποπ σταρ συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Έλτον Τζον σε στούντιο του Μπέβερλι Χιλς για να ηχογραφήσουν το γνωστό κομμάτι του από το 1971.

«Ήταν ιδέα του Έλτον και η Μπρίτνεϊ είναι μεγάλη θαυμάστριά του», λέει στο Page Six πηγή από τη μουσική βιομηχανία, προσθέτοντας μάλιστα πως η διασκευή στο Tiny Dancer είναι «απίστευτη».

«Η Μπρίτνεϊ ήταν με τον Έλτον στο στούντιο στο Μπέβερλι Χιλς την περασμένη εβδομάδα για τη μυστική ηχογράφηση του τραγουδιού με τον παραγωγό Andrew Watt».

Ο Watt, του οποίου το στούντιο είναι στο υπόγειο του σπιτιού του, έχει κάνει την παραγωγή άλμπουμ των Τζάστιν Μπίμπερ, Μάιλι Σάιρους, Pearl Jam και Ozzy Osbourne, ενώ έχει κερδίσει Βραβείο Grammy Καλύτερου Παραγωγού της Χρονιάς το 2021.

«Η Μπρίτνεϊ επέστρεψε και επίσημα! Είναι πίσω στη δουλειά και είναι απίστευτα ενθουσιασμένη», αποκαλύπτει η ίδια πηγή.

Θυμίζουμε ότι στις 15 Ιουλίου η Σπίαρς είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο τραγουδούσε το Baby One More Time, το χιτ που την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο το 1998.

«Δεν έχω μοιραστεί τη φωνή μου για υπερβολικά πολύ χρόνο», ανέφερε σε εκείνη την ανάρτηση. Τo comeback της Σπίαρς έρχεται ύστερα από τη λήξη της σχεδόν 14χρονης κηδεμονίας από τον πατέρα της, τον Νοέμβριο του 2021.

Σχετικές ειδήσεις