ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 23/05: Αυτό που περίμενες να έρθει, θα καθυστερήσει

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 23/05: Αυτό που περίμενες να έρθει, θα καθυστερήσει
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το ιδανικό θα ήταν να απομονωθείς με το ταίρι σου κάπου που... δεν σας βλέπει ανθρώπου μάτι.
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Με τη Σελήνη στους Ιχθύς προέχει το να ξεκουραστείς και να δώσεις «χώρο» στις πιο «φευγάτες» αναζητήσεις σου.

Με τον ανάδρομο Ερμή να οπισθοχωρεί στον Ταύρο και τον 2ο ηλιακό οίκο σου, το βασικό σου θέμα είναι πλέον το πώς θα καλύψεις τα κενά στην τροφοδοσία σου αλλά και γενικότερα στα οικονομικά σου, αφού κάτι που περίμενες να έρθει, καθυστερεί. Ίσως πάλι να μη βρίσκεις κάτι στην αγορά και σε κάθε περίπτωση ότι έχεις στην «καβάτζα» θα σου χρησιμεύσει. Παράλληλα, με τη Σελήνη στους Ιχθύς προέχει το να ξεκουραστείς και να δώσεις «χώρο» στις πιο «φευγάτες» αναζητήσεις σου, αφού με αυτόν τον τρόπο θα συντονιστείς με το «μέσα» σου, ίσως μάλιστα να δεις κι ένα όνειρο που θα σε καθοδηγήσει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/05

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το ιδανικό θα ήταν να απομονωθείς με το ταίρι σου κάπου που... δεν σας βλέπει ανθρώπου μάτι, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να βρεθείτε σε απόσταση εξ αιτίας κάποιων υποχρεώσεων και σε αυτήν την περίπτωση... Κύριος οίδε τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες! Αν πάλι είσαι μόνος/η, ενδέχεται να ξοδευτείς συναισθηματικά προσδοκώντας μια ανταπόκριση που δεν θα έρθει ή αν έρθει θα είναι εντελώς προσωρινή.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 23/05/2022;