ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 05/07: Με τη Σελήνη στα μέρη σου τίποτε δεν μπορεί να ισχύει για πάντα

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 05/07: Με τη Σελήνη στα μέρη σου τίποτε δεν μπορεί να ισχύει για πάντα
Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί επείγουσες -ενίοτε και συγκρουσιακές καταστάσεις με συγγενείς ή για μια νομική υπόθεσή σου
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Ίσως πάλι να υπάρξει μια εναλλαγή διαθέσεων, με τον ρεαλισμό να συναγωνίζεται το ρομαντισμό σου

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, τονίζει την ανάγκη-επιθυμία σου να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου χρειαστεί ή το νιώσεις, ωστόσο, αν οι δικές σου προθέσεις είναι αγαθές μπορεί να μην συμβαίνει το ίδιο και με ένα άτομο που στοχεύει στην παραπλάνησή σου. Ίσως πάλι να υπάρξει μια εναλλαγή διαθέσεων, με τον ρεαλισμό να συναγωνίζεται το ρομαντισμό σου. Παράλληλα βέβαια, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί επείγουσες -ενίοτε και συγκρουσιακές καταστάσεις με συγγενείς ή για μια νομική υπόθεσή σου, ίσως όμως να μπεις και σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα επιμόρφωσης.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 05/07

Με τη Σελήνη στα μέρη σου, τίποτε δεν μπορεί να ισχύει για πάντα, τα καλά νέα είναι πως μπορεί να έχεις μια ρομαντική ερωτική περιπέτεια, που θα σε «απογειώσει», με μόνη προϋπόθεση το να πάψεις να «ξινίζεις τα μούτρα σου» για ψύλλου πήδημα. Τα κακά είναι ότι μπορεί να «χάσεις την μπάλα» αν αρχίσεις να πιστεύεις πράγματα που δεν γίνονται και σε αυτό μπορεί να παίξει το δικό του καταλυτικό ρόλο το αλκοόλ.