ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βόλος: Θρίλερ με εξαφάνιση 37χρονου - Έκκληση από την οικογένειά του (vid)

Βόλος: Θρίλερ με εξαφάνιση 37χρονου - Έκκληση από την οικογένειά του (vid)
Intimenews.gr

Αγωνία για 37χρονο άνδρα ο οποίος εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/10) από τον Βόλο, όταν έφυγε από τη δουλειά του και πήρε το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε μέσω facebook εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, ο 37χρονος άνδρας έφυγε το μεσημέρι από την περιοχή του Old City, όπου εργάζεται ως security, προς την περιοχή Χιλιαδού όπου διαμένει.

Ο 37χρονος οδηγεί αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος και φοράει τη στολή του (μαύρο παντελόνι και μαύρο πουκάμισο).

Εθελοντές της Λέσχης στους οποίους απευθύνθηκαν οι συγγενείς του 37χρονου ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες από χθες το βράδυ για τον εντοπισμό του και συνεχίζονται σήμερα από νωρίς το πρωί, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν αποτέλεσμα, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ή προβλήματα με την οικογένειά του.

Από τους οικείους του γίνεται έκκληση όποιος μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η σύζυγός του τόνισε πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν έκρυψε πως αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα όπως όλα τα ζευγάρια.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η μητέρα του, η οποία είπε πως οι σχέσεις τους ήταν ιδιαίτερα καλές. «Ο πατέρας του τον βοηθούσε. Την ημέρα της εξαφάνισής του η γυναίκα του είχε βρει δουλειά και το γνώριζε εκείνος» κατέληξε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο βίντεο: Ανεμοστρόβιλος φωτιάς κατακαίει την Αυστραλία

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Έτσι θα γίνουν οι αιτήσεις - Αυτοί είναι οι δικαιούχοι των 700 ευρώ