ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Οι πρώτες εικόνες από την ένοπλη ληστεία στην Καισαριανή - Τραυματίας πολίτης

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Οι πρώτες εικόνες από την ένοπλη ληστεία στην Καισαριανή - Τραυματίας πολίτης
Σπύρος Μελισσάρης

Πολίτης καταδίωξε ένοπλους ληστές που είχαν εισβάλει σε σούπερ μάρκετ στην Καισιαριανή, οι δράστες πυροβόλησαν και τα θραύσματα τον τραυμάτισαν στο πόδι. 

Φωτογραφίες/Βίντεο: Σπύρος Μελισσάρης

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ., αλλά κυρίως στους κατοίκους της Καισαριανής, το βράδυ της Τρίτης (06.07) μετά από ένοπλη ληστεία σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Δυο ένοπλοι μπήκαν στο κατάστημα, ζήτησαν και πήραν τα χρήματα από την ταμία και στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν. Ένας υπάλληλος ντελίβερι που είδε το περιστατικό προσπάθησε να τους καταδιώξει, με τους ληστές να μην διστάζουν να πυροβολήσουν.

Τα θραύσματα τραυμάτισαν τον άνδρα που επιχείρησε να τους σταματήσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, αρχικά σε φαρμακείο, καθώς είχε χτυπήσει στα πόδια.

Στη συνέχεια, στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία έτσι ώστε να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Η φαρμακοποιός που περιέθαλψε τον νεαρό που τραυματίστηκε, ανέφερε πως ακούστηκαν δυο πυροβολισμοί και οι πολίτες έσπευσαν να δουν τι συνέβη. Όπως σημείωσε, στο παρελθόν το εν λόγω σούπερ μάρκετ είχε αποτελέσει ξανά στόχο ληστών, όμως, αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δράστες ήταν ένοπλοι. Σχετικά με τον τραυματισμό του πολίτη, επεσήμανε πως η σφαίρα τον χτύπησε μετά από εξοστρακισμό και πως το τραύμα του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει αποκλείσει το σημείο και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ανδρών. Στην έρευνα για την ανεύρεση των θρασύτατων ληστών, θα χρησιμοποιηθεί το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της περιοχής, έτσι ώστε να φτάσουν πιο γρήγορα στη σύλληψή τους οι αρχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς: Εστίαση και κέντρα διασκέδασης μόνο με καθήμενους - Όλα τα νέα μέτρα