ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρακομακεδόνες: Κουκουλοφόροι ληστές έδεσαν, φίμωσαν και ξυλοκόπησαν ζευγάρι

Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας
INTIME - Φωτογραφία αρχείου

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν 23.00, βράδυ Παρασκευής, όταν τρεις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου ζουν ένας 60χρονος Έλληνας και μία 47χρονη Γεωργιανή.

Οι δράστες χτύπησαν τον άντρα και τη γυναίκα του και στη συνέχεια τους έδεσαν σε καρέκλες. Πιο άγρια χτύπησαν την 47χρονη, η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Οι ληστές χτυπούσαν τα θύματά τους και τους ζητούσαν να τους πουν που βρίσκονται χρήματα και χρυσαφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν στο σημείο να τους βάλουν μονωτικές ταινίες στο στόμα.

Τελικά απέσπασαν ένα κινητό τηλέφωνο, μερικά δαχτυλίδια και μικρό χρηματικό ποσό. Όταν τελικά το ζευγάρι κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, οι ληστές είχαν εξαφανιστεί. Όλοι οι χώροι του σπιτιού ήταν αναστατωμένοι, ενώ η Αστυνομία εκτιμά ότι οι κακοποιοί έχουν ποινικό παρελθόν.

Έτσι, η έρευνα επικεντρώνεται στα δακτυλικά αποτυπώματα και στο γενετικό υλικό. Η 47χρονη Γεωργιανή που δέχθηκε χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, ωστόσο, παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε θα γίνουν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Οι υποψήφιοι αρχηγοί

Καλλιθέα: 33χρονος βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο διαμέρισμά του - Όλα δείχνουν αυτοκτονία