ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στη Μύκονο: Έκλεψαν κοσμήματα αξίας 200.000 σε βίλα που διαμένει Πορτογάλος ποδοσφαιριστής

Θρίλερ στη Μύκονο: Έκλεψαν κοσμήματα αξίας 200.000 σε βίλα που διαμένει Πορτογάλος ποδοσφαιριστής
Φωτογραφία αρχείου / InTime News

Σε πεδίο «δράσης λαμπρό» για συμμορίες διαρρηκτών φαίνεται να εξελίσσεται για ακόμη μία καλοκαιρινή περίοδο η Μύκονος.

Η δράση τους συνεχίζεται και μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις που η λεία τους «ζαλίζει» αφού γνωρίζουν ότι στις βίλες που εισβάλλουν υπάρχουν σε κάποιες περιπτώσεις μικροί θησαυροί, όπως στη μονοκατοικία που εισέβαλαν χθες και στην οποία διέμεναν δυο Πορτογάλοι και μάλιστα ο ένας από τα θύματα υπάρχουν πληροφορίες είναι ποδοσφαιριστής στο εξωτερικό.

Οι διαρρήκτες άρπαξαν χιλιάδες ευρώ, κοσμήματα, πανάκριβα ρολόγια, ρούχα και τσάντες των πιο γνωστών οίκων μόδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το CNN Greece, ο Πορτογάλος ενοικιαστής της βίλας δήλωσε στην Αστυνομία ότι είχαν βγει για διασκέδαση στις 11 το βράδυ και όταν επέστρεψαν περίπου στις 05.30 τα ξημερώματα βρήκαν όλο το σπίτι αναστατωμένο και τα πανάκριβα αντικείμενα τους να έχουν κάνει φτερά. Συγκεκριμένα από τον 32χρονο έλειπαν ένα βραχιόλι με διαμάντια που η αξία του ξεπερνά τις 15.000 ευρώ, σκουλαρίκια που τα κοστολογεί για πάνω από 10.000 ευρώ αλλά και περίπου 3.500 ευρώ σε μετρητά.

Από τον 30χρονο Πορτογάλο φίλο του άρπαξαν ένα ρολόι που η αξία του αγγίζει τα 150.000 ευρώ αλλά και πάνω από 15.000 ευρώ σε μετρητά.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη βίλα και ερεύνησαν το χώρο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να παραβίασαν οι κακοποιοί κάποια από τις πόρτες της πολυτελούς μονοκατοικίας και να μπήκαν στο χώρο ενώ σίγουρα κάποιο άλλο μέλος της συμμορίας είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου και παρακολουθούσε τι συνέβαινε στον εξωτερικό χώρο.