ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τον τύφλωσε η ζήλια – Είχε δέσει με χειροπέδες τη σύζυγό του πριν την πνίξει στη μπανιέρα

Τον τύφλωσε η ζήλια – Είχε δέσει με χειροπέδες τη σύζυγό του πριν την πνίξει στη μπανιέρα

Η ζήλια ήταν αυτή που οδήγησε τον 45χρονο από την Πάτρα, να πνίξει στη μπανιέρα του σπιτιού του την σύζυγό του, με τα ίδια του τα χέρια επειδή του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Στην παθολογική ζήλια, φέρεται να απέδωσε ο ίδιος ο δράστης, το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Πάτρα.

Πληροφορίες από ιστοσελίδες της Πάτρας –patrastimes.gr, thebest.gr- αναφέρουν ότι η σχέση του ζευγαριού περνούσε κρίση, ότι οι δυό τους καυγάδιζαν συχνά και ότι η 48χρονη είχε ζητήσει από το σύζυγο και πατέρα του 14χρονου γιου της, να χωρίσουν.

Το φονικό αποκαλύφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/05).

Ο άνδρας πέρασε χειροπέδες στα χέρια της 48χρονης συζύγου του, την έσυρε μέχρι το μπάνιο όπου είχε γεμίσει τη μπανιέρα με νερό, κράτησε το κεφάλι της μέσα σε αυτό έως ότου εκείνη αφήσει την τελευταία της πνοή και κατόπιν την έσυρε στο υπνοδωμάτιο, την τοποθέτησε στο κρεβάτι και επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.

Η αποκάλυψη του εγκλήματος

Το απόγευμα του Σαββάτου (23/05) ο 45χρονος είχε καλέσει τη γυναίκα του στο σπίτι της οδού Μειλίχου με το πρόσχημα πως τη ζητούσε το παιδί, το οποίο ωστόσο είχε στείλει στη γιαγιά του.

Λίγο αργότερα, το 14χρονο παιδί επέστρεψε στο σπίτι αλλά δεν κατάφερε να μπει καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη και το κλειδί επάνω.

Ο 14χρονος ενημέρωσε την αδελφή του 45χρονου, η οποία άρχισε να καλεί στο τηλέφωνο το ζευγάρι αλλά δεν έπαιρνε απάντηση και τελικά πήγε στο διαμέρισμα, απέτυχε και αυτή ν' ανοίξει την πόρτα και κάλεσε την αστυνομία.

Όταν τελικά η πόρτα άνοιξε, το θέαμα που αντίκρισαν όλοι ήταν η νεκρή γυναίκα στο κρεβάτι και δίπλα πεσμένος, αιμόφυρτος ο άντρα της.

Ο 45χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (26/05). Την Κυριακή πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Τα προφητικά μηνύματα της 48χρονης

Ανατριχίλα προκαλούν εν τω μεταξύ, τα τελευταία μηνύματα που είχε αναρτήσει σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης το θύμα.

Μεταξύ αυτών έγραφε «τα λάθη, τα πάθη και τα γούστα πληρώνονται φίλε» αλλά και «στη ζωή το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο», στο οποίο η αδερφή της σχολίασε λίγες ώρες μετά το θάνατό της, «εσύ το πλήρωσες αυτό με τη ζωή σου αδελφή μου».

Η κηδεία της γυναίκας, η οποία είναι μητέρα δύο ακόμα, παιδιών από άλλο γάμο, θα γίνει σήμερα Δευτέρα (25/05) στη Θεσσαλονίκη, που ήταν η ιδιαίτερη πατρίδα της.

Σχετικές ειδήσεις