ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λιβαδειά: Ζευγάρι απατεώνων βρήκε τον… αστυνομικό του!

Λιβαδειά: Ζευγάρι απατεώνων βρήκε τον… αστυνομικό του!

Προσπάθησαν να πλασάρουν πλαστό χαρτονόμισμα σε μαγαζί όπου βρισκόταν ως πελάτης αστυνομικός…

Τριάντα επτά πλαστά χαρτονομίσματα και πολλά προϊόντα μαϊμούδες κατάσχεσαν οι αστυνομικοί από ζευγάρι απατεώνων το οποίο συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου (30/9) στο Παρόρι Βοιωτίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η σύλληψη έγινε από αστυνομικό του ΑΤ Λιβαδειάς, που έτυχε να βρίσκεται σε κατάστημα, όπου μία 45χρονη προσπάθησε να πλασάρει ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Η ενέργεια της έγινε αντιληπτή τόσο από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, όσο και από τον αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος ως πελάτης και κατάφερε να ακινητοποιήσει την ίδια, αλλά και τον 51χρονο συνεργό της, που την ανάμενε ως οδηγός σε αυτοκίνητο έξω από το κατάστημα.

Εντός του οχήματος εντόπισε έναν φάκελο, που περιείχε 16 επιπλέον χαρτονομίσματα των 50€ και 36 χαρτονομίσματα των 20€, αμφιβόλου γνησιότητας.

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και μετέβησαν άμεσα στο σημείο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν επίσης διάφορα είδη παραεμπορίου (ανδρικά και γυναικεία αρώματα), καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

astinomia2

Επίσης κατασχέθηκαν από την κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, όπως και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το 51χρονου, ο οποίος μάλιστα δεν είχε καν άδεια οδήγησης.

Τα κατασχεθέντα χαρτονομίσματα θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Λιβαδειάς.

Σχετικές ειδήσεις