ΕΘΝΙΚΑ

Αβέρωφ σε Σπέχαρ: Επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό στη βάση ΔΔΕ

Αβέρωφ σε Σπέχαρ: Επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό στη βάση ΔΔΕ

Τη θέση για επανέναρξη συνομιλιών στη βάση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και ότι οι εκτός πλαισίου θέσεις της Τουρκίας και της Τ/κ ηγεσίας για λύση δυο κρατών δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, επανέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού επανέλαβε προς την επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) Ελίζαμπεθ Σπέχαρ Σπέχαρ.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού υποδέχτηκε την κ. Σπέχαρ τη Δευτέρα στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου του κ. Γιώργο Γεωργίου και τον Υπεύθυνο Διεύθυνσης Κυπριακού κ. Χαράλαμπο Σταυρίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι εξελίξεις στο κυπριακό, μετά και την άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού επανέλαβε προς την κ. Σπέχαρ τη θέση για επανέναρξη συνομιλιών πάνω στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που θα οδηγήσουν στην επίλυση του Κυπριακού και ότι οι εκτός πλαισίου θέσεις της Τουρκίας και της Τ/κ ηγεσίας για λύση δυο κρατών δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.

ΠΗΓΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.