ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Νέα αναστάτωση με έγκυο από τη δομή της Ριτσώνας

Κορονοϊός: Νέα αναστάτωση με έγκυο από τη δομή της Ριτσώνας

Κορονοϊος:Γέννησε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ είχε διαγνωσθεί θετική στον κορονοϊό χωρίς να έχει ενημερωθεί κανείς!

Μία ακόμη γυναίκα από τον καταυλισμό της Ριτσώνας η οποία μάλιστα είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό, διακομίστηκε το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για να γεννήσει, χωρίς να έχουν ενημερωθεί σχετικά ούτε το Νοσοκομείο ούτε το ΕΚΑΒ!

Η γυναίκα είχε διαγνωσθεί θετική στον SARS-COV-2 κατά τον έλεγχο του ΕΟΔΥ το περασμένο διάστημα, η όποια ενημέρωση όμως στους άμεσα ενδιαφερόμενους έγινε μόλις το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας!

Το θετικό είναι ότι για τη μεταφορά και τη νοσηλεία της γυναίκας πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση θετικού κρούσματος κορονοϊού, όπως κάνουν σε όλα τα περιστατικά που εισάγονται από τη Ριτσώνα. Αυτό όμως δε μειώνει την αγωνία όλων για τη συνεχή επαφή με άτομα που έχουν μολυνθεί, ενώ κανείς δε θέλει να σκέπτεται το ενδεχόμενο να τεθεί σε καραντίνα ένα τόσο μεγάλο Νοσοκομείο από παραλείψεις των άμεσα υπεύθυνων για τους μετανάστες και πρόσφυγες που είναι εγκατεστημένοι στην περιοχή.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Από το Νοσοκομείο Χαλκίδας πρέπει να σημειώσουμε ότι ξαναέγινε εργαστηριακός έλεγχος, ο οποίος το απόγευμα της ίδια μέρας (13/4) ήρθε από το Παστέρ αρνητικός, εξέλιξη εντέλει αναμενόμενη καθώς η αλλοδαπή είχε προεξεταστεί και είχε βρεθεί θετική στις 28 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα δεν είχε εκδηλώσει κανένα σύμπτωμα covid-19, ενώ πλέον συνεχίζει τη νοσηλεία της σε Νοσοκομείο Αναφοράς της Αθήνας.

Πρέπει τέλος να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία στη δομή της Ριτσώνας διαμένουν σχεδόν 400 έγκυες, ενώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Χαλκίδας που έχει δεχτεί το απρόσμενα μεγάλο βάρος, έχουν γεννηθεί περισσότερα από 200 παιδιά! Μόνο το τελευταίο διάστημα και με το μεγάλο πρόβλημα με τον κορονοϊό σε εξέλιξη, έχουν γεννήσει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας 11 γυναίκες!

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το σπάνιο φαινόμενο που άφησε άφωνους χιλιάδες ανθρώπους εν μέσω πανδημίας (pics)