ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα "έπνιξαν" τα Ιωάννινα

Προβλήματα "έπνιξαν" τα Ιωάννινα
Σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα στο νομό Ιωαννίνων από τις κατολισθήσεις-καθιζήσεις των τελευταίων ημερών καθώς...

Σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα στο νομό Ιωαννίνων από τις κατολισθήσεις-καθιζήσεις των τελευταίων ημερών καθώς και από τις πλημμύρες που έχουν πλήξει πολλές περιοχές.

Στο μεταξύ μετά από μια μικρή ανάπαυλα δύο ημερών χωρίς βροχές, από σήμερα το απόγευμα άρχισε και πάλι να βρέχει. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ακυρώθηκε από την Olympic Air και η βραδινή πτήση από Αθήνα προς Γιάννινα και αντίστροφα.

Τα σοβαρότερα, μέχρι σήμερα, προβλήματα, εντοπίζονται στα οδικά δίκτυα Πωγωνίου, Λάκκας Αώου, Λάκκας Σουλίου, Τζουμέρκων (όπου υπάρχει και η καταστροφή της γέφυρας Γκόγκου) και στην περιοχή Κληματικά - Βαγενίτι- Σπήλαιο- Κοκκινόχωμα.

Σε κατάσταση επιφυλακής παραμένουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες για τα κατολισθητικά φαινόμενα σε Μουζακαίους, Δαφνούλα, Ανήλιο και Μέτσοβο. Πλημμυρισμένες παραμένουν εκτάσεις στην περιοχή της Πεδινής και της Καστρίτσας, ενώ από την υπερχείλιση της λίμνης έχουν πλημμυρίσει ισόγεια οικημάτων στο Νησί και στην περιοχή «Βορειοηπειρωτικά» της πόλης, ενώ ανάλογο πρόβλημα υπάρχει και σε τμήμα του Περάματος λόγω υπερχείλισης της τάφρου.

Ροή Ειδήσεων