ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη για τον 59χρονο νοσηλευτή που «έφυγε» από κορονοϊό: To συγκινητικό «αντίο» από τον γιο του

Θλίψη για τον 59χρονο νοσηλευτή που «έφυγε» από κορονοϊό: To συγκινητικό «αντίο» από τον γιο του
INTIME

Συγκίνηση και θλίψη έχει προκαλέσει στη Φλώρινα η είδηση για τον θάνατο του 59χρονου νοσηλευτή από κορονοϊό.

Ο Κώστας Πατσούκης είναι το 15ο θύμα στις τάξεις των υγειονομικών από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ ο άτυχος 59χρονος ήταν νοσηλευτής χειρουργείου στο νοσοκομείο της Φλώρινας ο οποίος νόσησε από κορονοϊό και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο που εργάζονταν. Στις 29 Νοεμβρίου επιβαρύνθηκε η υγεία του διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς Θεσσαλονίκης όπου και κατέληξε.

Συγκινεί ο γιος του: Θα είσαι παρών στις ψυχές μας

Την ίδια ώρα συγκινεί το «αντίο» του γιου του Κώστα Πατσούκη, ο οποίος χαρακτηρίζει «γίγαντα» και «ήρωα στην πρώτη γραμμή του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου Φλώρινας» τον πατέρα του.

«Περάσαμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές!! Σ’ αγαπάω πολύ!! Μου λείπεις!! Θα σε κάνουμε περήφανο εγώ, η Έλενα και η μαμά!!» κλείνει το μήνυμα του γιου του 59χρονου που δημοσιεύτηκε στο neaflorina.gr

Το «αντίο» του γιου του 59χρονου έχει ως εξής:

Πατέρα σε χάσαμε νωρίς αλλά ήσουν είσαι και θα είσαι για πάντα παρών στις ψυχές μας!!

Ήσουν ο καλύτερος άνθρωπος που είχα ποτέ στη ζωή μου!! Μας στήριζες και μας αγαπούσες με όλη την αγάπη και στοργή του κόσμου! Πρόσφερες παντού βοήθεια, χαμόγελα και αισιοδοξία όπου και αν βρισκόσουν!! Όσοι σε γνώρισαν ξέρουν ότι σήμερα η Φλώρινα έχασε έναν ΓΙΓΑΝΤΑ, έναν άνθρωπο ξεχωριστό, έναν ήρωα στην πρώτη γραμμή του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου Φλώρινας!!

Ήσουν λάτρης των σπορ, του αθλητισμού, της αστρονομίας και πάνω απ’ όλα ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος! Θα κοιτάζω τα άστρα όπως τα παρατηρούσαμε μαζί με το τηλεσκόπιο και θα ξέρω ότι είσαι το πιο λαμπρό απ’ αυτά για να μας φωτίζει τον δρόμο και θα σου χαμογελάω!

Περάσαμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές!! Σ’ αγαπάω πολύ!! Μου λείπεις!! Θα σε κάνουμε περήφανο εγώ, η Έλενα και η μαμά!!

Θεόδωρος Πετσούκης

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα θέρμανσης - Άνοιξε το myΘέρμανση για τις αιτήσεις: Απαντήσεις σε 13 χρήσιμες ερωτήσεις