ΕΛΛΑΔΑ

«Θρίλερ» στον Πύργο: Πέθανε πριν από 6 μέρες και ακόμα δεν έχει γίνει νεκροψία

«Θρίλερ» στον Πύργο: Πέθανε πριν από 6 μέρες και ακόμα δεν έχει γίνει νεκροψία

Στο Γ.Ν Πύργου παραμένει εδώ και μια εβδομάδα η σορός του 67χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Πύργο την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrinews.com, ακόμα δεν έχει γίνει το μοριακό τεστ που απαιτείται πριν από την νεκροψία στο νοσοκομείο του Πύργου.

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών κάνουν λόγο για καθυστέρηση στη νεκροψία που οφείλεται στο νοσοκομείο, ενώ από το Γ.Ν. Πύργου αναφέρουν ότι ευθύνεται ο εισαγγελέας και η ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Τον βρήκε νεκρό η σύντροφός του

Ο 67χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη σύντροφό του, στο κρεβάτι τους, το μεσημέρι της 26ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.news ο άτυχος άνδρας ήταν θετικός στον κορονοϊό αν και πλήρως εμβολιασμένος -όπως και η σύντροφός του που ήταν σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Στο σημείο πήγαν τρία διαφορετικά γραφεία τελετών όμως δεν μπορούσαν να παραλάβουν τη σορό του άτυχου άνδρα, καθώς ήταν απαραίτητο το έγγραφο από γιατρό.

Μέχρι και το απόγευμα ο άτυχος άνδρας παρέμενε νεκρός στο κρεβάτι του, μέχρι να φθάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με πλήρωμα που φορούσε τις ειδικές στολές προκειμένου να τον παραλάβουν. ενώ στο σημείο υπήρχαν δυνάμεις της αστυνομίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας - Έκανε δεκτή την παραίτησή του ο Πλεύρης

Σενάριο για παροχή έκτακτης και εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης σε συνταξιούχους και υγειονομικούς

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης»