ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός στην κηδεία της μαραθωνοδρόμου Δήμητρας Ιορδανίδου

Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός στην κηδεία της μαραθωνοδρόμου Δήμητρας Ιορδανίδου
Από το πρωί οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα

Το «τελευταίο αντίο», λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στα Κουφάλια, στην 40χρονη μαραθωνοδρόμο, που έχασε την ζωή της από το μοιραίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη.

Θλίψη έχει σκορπίσει στα Κουφάλια, τόπο καταγωγής της μαραθωνοδρόμου η είδηση του θανάτου της 42χρονης Δήμητρας Ιορδανίδου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατο.

Από το πρωί οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα, ενώ πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και συναθλήτριες της Δήμητρας σπεύδει στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στα Κουφάλια, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στην νεκρώσιμη ακολουθία, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Με δάκρυα στα μάτια και λίγα λουλούδια στα χέρια, πολλοί είναι οι συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής που πήγαν για να την αποχαιρετήσουν. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Δήμητρα Ιορδανίδου, λέγοντας πως ήταν μια αξιαγάπητη γυναίκα και ότι ο θάνατος της σκόρπισε θλίψη σε όλη την κοινωνία.

«Δεν υπάρχουν λόγια, μιλάμε για μια τραγωδία», ήταν μερικά από όσα ανέφεραν μιλώντας για τη 42χρονη στο grtimes.

Πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα για τους γονείς της, οι οποίοι πριν από τρία χρόνια αποχαιρέτισαν για πάντα και το άλλο τους παιδί.

Μάλιστα, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, υπάρχει ένα μικρό βρυσάκι, αφιερωμένο στη μνήμη του αδελφού της Ιωάννας.

Στην εκκλησία σπεύδουν και συναθλήτριες της Ιωάννας οι οποίοι όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια και δε μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους μη εμβολιασμένους

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 21χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον ντελιβερά (vid)

Σε σοκ η οικογένεια της μαραθωνοδρόμου - Πριν δύο χρόνια πέθανε και το άλλο τους παιδί