ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Ξεκινούν τα έργα για την υπογειοποίηση της

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Ξεκινούν τα έργα για την υπογειοποίηση της
Με την ολοκλήρωση του έργου θα σηματοδοτηθεί η αντικατάσταση ενός τμήματος της σημερινής Λεωφόρου με μία υπόγεια διαδρομή μήκους 3 χιλιομέτρων
INTIME NEWS

Υπογειοποίηση Λεωφόρου Ποσειδώνος: Το έργο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής στα Νότια Προάστια

Η υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος είναι γεγονός. Το έργο που αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής στα Νότια Προάστια βρίσκεται σε φάση υλοποίησης για τα πρώτα 200 μέτρα, όπως επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου, κατά την παρουσίαση του The Ellinikon Expierence Center.

Υπενθυμίζεται ότι με την ολοκλήρωση του έργου θα σηματοδοτηθεί η αντικατάσταση ενός τμήματος της σημερινής Λεωφόρου με μία υπόγεια διαδρομή μήκους 3 χιλιομέτρων, η οποία θα ξεκινά από την παραλία του Αλίμου και θα τελειώνει στο ύψος της Μαρίνας του Ελληνικού.

Κάποιος που κινείται από τον Πειραιά με κατεύθυνση τη Βούλα, εκτός του ημιυπόγειου τμήματος το Φάληρο, θα κινείται σχεδόν υπόγεια από τον Άλιμο έως σχεδόν τη Γλυφάδα.

Ωστόσο, μέχρι να παραδοθεί η υπόγεια διαδρομή στην κυκλοφορία, θα υπάρχει παράκαμψη εντός του Ελληνικού, ώστε να εξομαλύνεται η κίνηση. Καθοριστική συμβολή στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των οδηγών θα έχουν και οι φωτεινές σημάνσεις που θα ενημερώνουν τους οδηγούς για τις χρονικές επιβαρύνσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους.

Διαβάστε επίσης:

Εκτροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό - Κλειστός ο δρόμος από Λαμία προς Άμφισσα

Μυστήριο στον βυθό του Ειρηνικού ωκεανού - Ανακαλύφθηκε λιθόστρωτος δρόμος; (video)