ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Θέλετε να δείτε το ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία; Θα πληρώσετε 500 ευρώ - Νέα καταγγελία

Θέλετε να δείτε το ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία; Θα πληρώσετε 500 ευρώ
Θέλετε να δείτε το ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία; Θα πληρώσετε 500 ευρώ
AP

Νέα καταγγελία για τη Μύκονο

Μια απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω του Facebook.

Συγκεκριμένα, ένας κάτοικος Μυκόνου έγραψε σε ανάρτησή του ότι επισκέφθηκαν το νησί δύο ζευγάρια φίλων του από τις ΗΠΑ.

«Οι φίλοι μου δεν είναι ούτε φτωχοί, ούτε κορόιδα. Ήθελαν να πάνε κάπου να πιουν ένα ποτό και να δουν το ηλιοβασίλεμα. Τους έστειλα στη Μικρή Βενετία, έκατσαν σε ένα από τα μπαρ λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα και τους ζήτησαν 500 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο άνδρας, ο οποίος γνωστοποίησε στο ίδιο post ότι τη συγκεκριμένη τακτική ακολουθούν όλα τα καταστήματα στο σημείο.

Μύκονος: Τα καβουροπόδαρα και τα κοκτέιλ των 640 ευρώ

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη καταγγελία αυτό το καλοκαίρι που έρχεται στο φως, αφού πριν από λίγες εβδομάδες η Brenda Moulton από το Τέξας και η 19χρονη κόρη της, Kaylea, ισχυρίστηκαν επίσης ότι εξαπατήθηκαν πληρώνοντας 641,15 δολάρια για δύο καβουροπόδαρα και δύο μοχίτο όταν επισκέφθηκαν το ίδιο εστιατόριο στη Μύκονο, τον Μάιο.

Η Moulton δήλωσε στην DailyMail.com ότι η τακτική που χρησιμοποιήθηκε εναντίον της ίδιας και της κόρης της ήταν τρομακτικά παρόμοια με αυτή για την οποία παραπονέθηκε η Lamphere.

«Αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό… [και] κάποιος θα πάθει κακό. Δεν φοβούνται την αστυνομία, την κυβέρνηση ή οτιδήποτε άλλο», δήλωσε η Moulton. «Νομίζω ότι στοχοποιούν γυναίκες και τουρίστες… Μας κορόιδευαν [όταν είπαμε] ότι θα καλέσουμε την αστυνομία. Δεν τους νοιάζει».

Λίγες ημέρες αργότερα, η 43χρονη Cheryl Lamphere μίλησε στην DailyMail.com για την εμπειρία που είχε στο ίδιο εστιατόριο, το οποίο χρέωσε την τουρίστρια από το Τέξας Brenda Moulton και την κόρη της για δύο βασιλικά καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ, κάτι παραπάνω από 600 ευρώ.

Η Cheryl Lamphere καταφέρθηκε κατά του εστιατορίου, υποστηρίζοντας ότι η παρέα της παραπλανήθηκε, εκφοβίστηκε και εξαπατήθηκε ώστε να πληρώσει 1.640 δολάρια για φαγητό που δεν δικαιολογούσε την εξωφρενική αυτή τιμή. Οι ίδιες, υποστηρίζει, είχαν παραγγείλει ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ψωμί.