ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Έπιασε τη γειτόνισσα από τον λαιμό γιατί τον ενοχλούσαν... οι κότες

Φθιώτιδα: Έπιασε τη γειτόνισσα από τον λαιμό γιατί τον ενοχλούσαν... οι κότες
61χρονος επιτέθηκε σε γειτόνισσά του με αφορμή τις κότες της
Intime / φωτογραφία αρχείου

Ο 61χρονος έλαβε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για πρόκληση σωματικών βλαβών στην 63χρονη γειτόνισσά του.

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών κατά συγχώνευση με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 60 ημερήσιων μονάδων προς 10 ευρώ, επέβαλε το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λαμίας σε 61χρονο που συνελήφθη για πρόκληση σωματικών βλαβών στην 63χρονη γειτόνισσά του.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (26/9) η 63χρονη κατήγγειλε τον άντρα ότι της επιτέθηκε, όταν εκείνη είχε πάει σε οικόπεδό της για να περιποιηθεί τις κότες της. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της παθούσας την έπιασε από το λαιμό και την έβρισε χυδαία γιατί τον ενοχλούσαν οι κότες που έχει κοντά στο σπίτι του.

Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 61χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι εκείνη τον έβρισε όταν της έκανε παρατήρηση για τη μυρωδιά που αναδύεται από το κοτέτσι που διατηρεί πλησίον της οικίας του, όπως αναφέρει το Lamiareport.

Ο 61χρονος τελικά κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο για ελαφρά σωματική βλάβη, καθώς και για την κατηγορία της εξύβρισης. Επιπλέον τιμωρήθηκε και για ένα μαχαίρι που βρέθηκε πάνω του, τη στιγμή που συνελήφθη.