ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ξανά ο τράπερ Trannos

Συνελήφθη ξανά ο τράπερ Trannos
Συνελήφθη ο Trannos για παράνομη οπλοφορία
instagram

Συνελήφθη ο Trannos από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για παράνομη οπλοφορία

Συνελήφθη στις 04:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην περιοχή της Ομόνοιας, ο γνωστός τράπερ Trannos.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο τυχαία και πραγματοποίησαν έλεγχο. Μέσα βρισκόντουσαν δύο Έλληνες και δύο αλλοδαποί, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκε και ένα όπλο χωρίς άδεια.

Ανάμεσα στους συλληφθείς ήταν και ο Trannos, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί ξανά για παράνομη οπλοφορία στις 31 Μάϊου 2022, στο Μπουρνάζι.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ποιος είναι ο Trannos

Ο τράπερ Trannos γεννήθηκε το 2000 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στη Δευτέρα Λυκείου, έπιασε δουλειά ως μπάρμαν και παράτησε το σχολείο.

Σε ηλικία 19 ετών ανακαλύφθηκε από τον μάνατζερ Στέφανο Καρασαρίνη, επίσης μάνατζερ, από τους πρωτοπόρους του συγκεκριμένου είδους μουσικής στην Ελλάδα. Έπειτα εντάχθηκε στο δυναμικό της Trapsion Entertainment, της εταιρείας του Sio. Πλέον ανήκει στην Capital Music, της Panik Entertainment Group.

Ο Trannos κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο Mpam στις 27 Φεβρουαρίου του 2020. Μερικά από τα singles του είναι το «Kalash», «Benzo» και «Black Money». Η πρώτη του επίσημη δισκογραφική κυκλοφορία από την Trapsion Entertainment, κυκλοφορεί στις 11 Ιουλίου 2020, με τίτλο GTPM. Το κομμάτι έχει αναλάβει ως μουσικός παραγωγός ο Chico Beatz, ενώ συμμετέχουν και οι Billy Sio, Skliros και Skam, οι οποίοι είναι κι αυτοί καλλιτέχνες τις Trapsion Entertainment.

Έπειτα ακολούθησαν και άλλα κομμάτια όπως τα «Kalash, Benzo», «Black Money», «Coco», «Madame», «Tropicana» και «Ibiza».

Τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του, οι οποίες έπαιζαν όλο το καλοκαίρι σε ελληνικά κλαμπ είναι η συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα «Εγώ και Εσύ», το νέο «Το ξέρω» και το «Obsessed»

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube