ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε Βαρουφάκη: Έσβησε το βίντεο του ξυλοδαρμού ο 17χρονος

Επίθεση σε Βαρουφάκη: Έσβησε το βίντεο του ξυλοδαρμού ο 17χρονος
INTIME

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, βρίσκεται το κινητό του 17χρονου που συνελήφθη για την επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια. Μέσα στις επόμενες ώρες θα ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι δράστες.

Άμεσα αναμένεται να έχει ταυτοποιήσει και τους 6 ή 7 δράστες της επίθεσης κατά του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια, η Αστυνομία, η οποία ήδη έχει συλλάβει έναν 17χρονο αναρχικό.

Ο 17χρονος σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, είναι γνωστός των αρχών, καθώς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με συμμετοχή σε επεισόδια. Η σύλληψή του, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο σπίτι του στο Μαρούσι.

Το κινητό του, στο οποίο φέρεται να έχει βιντεοσκοπήσει την επίθεση στον γραμματέα του ΜεΡΑ25, κατασχέθηκε και στάλθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ώστε να ανακτηθεί το βίντεο. Η ΕΛ.ΑΣ μάλιστα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, επισκέφθηκε σύμφωνα με το MEGA, δύο ακόμα σπίτια, των ατόμων που έχει ταυτοποιήσει για την επίθεση, όμως δεν κατάφερε να τους βρει και να τους συλλάβει.

Οι Αρχές, έφτασαν στα ίχνη των δραστών από κάμερες καταστημάτων και από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. Η ταυτοποίηση των υπόλοιπων της υπόθεσης μοιάζει θέμα ωρών. Πρόκειται για 6-7 άτομα που πήραν μέρος στην επίθεση, ενώ αυτοί που χτύπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στο πρόσωπο φέρεται να είναι 2.

Αφού ταυτοποιηθούν και συλληφθούν από την Αστυνομία, οι δράστες της επίθεσης αντιμετωπίζουν βαριές κακουργηματικές κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη αλλά και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σχετικές ειδήσεις

Βαρουφάκης: «Αναρρώνω, o τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από τη Δικαιοσύνη»

Αδιανόητη ανάρτηση Μάρδα: «Μήπως ο Βαρουφάκης επεδίωξε τον ξυλοδαρμό του;» - Οργή στο ΜεΡΑ25

Θεοδωρικάκος: Ταυτοποιήθηκε η ομάδα των αναρχικών που επιτέθηκε στον Βαρουφάκη