ΕΛΛΑΔΑ

Άλιμος: «Να ξέρεις σε αγαπώ» - Τι έγραφε στη μητέρα του ο 28χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Άλιμος: «Να ξέρεις σε αγαπώ» - Τι έγραφε στη μητέρα του ο 28χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο Νίκος που «έσβησε» σε τροχαίο στον Άλιμο ήταν αρκετά δραστήριος στα social media

Σε τροχαίο στον Άλιμο σκοτώθηκε ο 28χρονος οδηγός μηχανής. «Νικολάρα καλό ταξίδι», γράφουν οι φίλοι του Νίκου, που «έσβησε» στην άσφαλτο έπειτα από ένα σοκαριστικό τροχαίο. Κάποιοι, μάλιστα, στα μηνύματά τους γράφουν ακόμη ότι «έφυγε μαζί με τη μεγάλη του αγάπη, τη μηχανή του».

Ο Νίκος ήταν αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, ανέβαζε αρκετά βίντεο από τις βόλτες που έκανε με τη μηχανή του στο TikTok. Ανατριχίλα προκαλεί όμως ένα βίντεο που ανέβασε με τη μητέρα του πριν λίγους μήνες και έγραφε «Να ξέρεις αν ποτέ γίνει κάνει» και έχει βάλει hashtag #loveyoumotherforever που σημαίνει «Μητέρα σε αγαπώ για πάντα».

Το βίντεο το συνόδευσε με το τραγούδι «μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια, θέλω να ξέρεις πώς σε βλέπω από ψηλά». Μάλιστα στο βίντεο του έχουν σχολιάσει «να κάνεις αυτό που αγαπάς, αλλά να προσέχεις», με τον ίδιο να απαντάει «Επιδιώκω να μην δώσω κανέναν πόνο και εννοείται πάντα κράνος αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα χωρίς!».

Άλιμος: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

O Nίκος ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες μέσα από την καμπίνα του Smart με το οποίο είχε συγκρουστεί. Το τροχαίο έγινε στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης στον Άλιμο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Notia.gr, η μοτοσυκλέτα ανέβαινε με ταχύτητα την Καλαμακίου, όταν ξαφνικά βγήκε από τη Νίκης, ένα Smart το οποίο παραβίασε το STOP.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο 28χρονος εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του SMART το οποίο τούμπαρε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Ο οδηγός του Smart, είναι ένας ηλικιωμένος γιατρός, κατάφερε και βγήκε μόνος του, πριν να φτάσουν οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα. Έφερε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.