ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Βομβαρδισμένο τοπίο το 4ο γυμνάσιο - Να ληφθούν μέτρα ζητούν οι εκπαιδευτικοί

Λαμία: Βομβαρδισμένο τοπίο το 4ο γυμνάσιο - Να ληφθούν μέτρα ζητούν οι εκπαιδευτικοί
LamiaReport.gr

Λαμία: Βανδαλισμοί έγιναν και στο 5ο Λύκειο Λαμίας κατά τη διάρκεια που αυτό ήταν κλειστό για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Γκρεμισμένες πόρτες, καρέκλες και θρανία καμένα, σωρό από σκουπίδια από μπουκάλια και φαγητά αντίκρισαν οι εργαζόμενοι στο 4ο γυμνάσιο στη βόρεια πλευρά της Λαμίας το πρωί της Τρίτης 27 Ιουνίου.

Η εικόνα στην πίσω πλευρά του σχολικού συγκροτήματος ήταν απελπιστική, καθώς βραδινές ώρες άγνωστοι εισέβαλαν και κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, με τους εκπαιδευτικούς να ζητούν την λήψη μέτρων ιδίως τις νύχτες, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοια περιστατικά.



«Δεν είναι η πρώτη φορά. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους για να σταματήσουν αυτοί οι βανδαλισμοί που γίνονται και σε άλλα σχολεία....», λένε στο LamiaReport ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του εκπαιδευτικού ιδρύματος, Γιώργος Καραγεώργος και Γιάννης Σβώλης.

«Φυσικά δεν έχουμε κάτι με τα παιδιά που έρχονται και παίζουν ή αθλούνται τα απόγευμα στο προαύλιο. Μιλάμε πάντα για τους παραβατικούς τις νυχτερινές ώρες που κάνουν ζημιές και βανδαλισμούς στο σχολείο....», τόνισε ο κ. Καραγεώργος.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα LamiaReport, βανδαλισμοί έγιναν και στο 5ο Λύκειο Λαμίας κατά τη διάρκεια που αυτό ήταν κλειστό για τη διεξαγωγή των εκλογών.