ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκαν 29χρονο τραυματισμένο σε τροχαίο και στο νοσοκομείο ανακάλυψαν σφαίρα στο κεφάλι

Βρήκαν 29χρονο τραυματισμένο σε τροχαίο και στο νοσοκομείο ανακάλυψαν σφαίρα στο κεφάλι

Η  αξονική τομογραφία έδειξε πως το τραύμα στο κεφάλι οφειλόταν σε βολίδα πιστολιού που βρέθηκε σφηνωμένη στο κρανίο

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό εξελίσσεται στο Ηράκλειο με τον βαρύτατο τραυματισμού 29χρόνου νεαρού, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως αναφέρει η ertnews.gr, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Μοιρών, κλήθηκαν να επέμβουν σε τροχαίο που σημειώθηκε στο πρώτο χιλιόμετρο του άξονα Μοιρών – Ηρακλείου. Εντός ενός αυτοκινήτου που είχε βγει εκτός δρόμου βρήκαν τον νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ως θύμα τροχαίου και στην συνέχεια στο Βενιζέλειο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, με εμφανές χτύπημα στο κεφάλι. Εκεί η αξονική τομογραφία έδειξε πως το τραύμα στο κεφάλι οφειλόταν σε βολίδα πιστολιού που βρέθηκε σφηνωμένη στο κρανίο σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο ώστε η αφαίρεση της να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Καθώς η τοπική ΕΛΑΣ ενημερώθηκε για την εξέλιξη, έσπευσε να μεταφέρει το αυτοκίνητο του νεαρού στο Α.Τ. Μοιρών όπου ερευνήθηκε προσεκτικά. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο ντουλαπάκι του ΙΧ ένα “περίεργο”, σχεδόν ακατάληπτο, σύμφωνα με αστυνομική πηγή σημείωμα, που παρέπεμπε σε σημείωμα αυτοκτονίας.

Ωστόσο, ούτε εντός του αυτοκινήτου, ούτε στον χώρο που σημειώθηκε το περιστατικό βρέθηκε όπλο. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, το ότι το είδος του τραύματος δεν έγινε αμέσως αντιληπτό, οφείλεται στο γεγονός ότι η βολίδα είναι μικρού διαμετρήματος, πιθανότατα των 22mm.

Ωστόσο, παρ’ ότι κάτοικοι των Μοιρών έλεγαν πως το τελευταίο διάστημα έβλεπαν τον 29χρονο στεναχωρημένο, οι οικείοι του απορρίπτουν το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας και δηλώνουν ότι δεν είχε στην κατοχή του κανενός είδους όπλο.

Τα δεδομένα στρέφουν αναγκαστικά τις έρευνες στην εκδοχή ο 29χρονος να πυροβολήθηκε σκόπιμα από κάποιον ή να χτυπήθηκε τυχαία από άσκοπο πυροβολισμό.

Ο 29χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.