ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή – «Για πάντα εδώ»

Βασίλης Καρράς: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή – «Για πάντα εδώ»
EUROKINISSI.

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, σε ηλικία 70 ετών. Τα συγκινητικά μηνύματα συναδέλφων του, από τη σκηνή.

Όλη η Ελλάδα βυθίστηκε στο πένθος, από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών το βράδυ της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου.

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα καλλιτεχνών – «Για πάντα στην καρδιά μας»

Αρκετοί συνάδελφοι του Βασίλη Καρρά θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν από σκηνής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπό του και ερμηνεύοντας κάποια από τα τραγούδια του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, που στο παρελθόν είχε συνεργασθεί με τεράστια επιτυχία μαζί του, ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδά τη μεγάλη επιτυχία του Βασίλη Καρρά, «Άσ' τη να λέει». Κάποια στιγμή, όντας βουρκωμένος, σταμάτησε να τραγουδά αφήνοντας το κοινό να συνεχίσει, ενώ στο τέλος είπε: «Για πάντα στην καρδιά μας θα ζει».

Νίκος Βέρτης: «Από απόψε, εκεί στον παράδεισο, θα μάθουν πώς να διασκεδάζουν»

Ο Νίκος Βέρτης τίμησε και εκείνος τον αγαπημένο Βασίλη Καρρά, από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Ο τραγουδιστής κάθισε σε ένα σκαμπό καταμεσής της πίστας και είπε μεταξύ άλλων: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ γιατί ήταν πολύ φίλος μου, οικογένειά μου. Δυστυχώς πέρασε αυτό το άσχημο πράγμα, σίγουρα όμως ξέρω ότι εκεί πάνω στον παράδεισο από απόψε το βράδυ, θα μάθουν πώς να διασκεδάζουν».

Στη συνέχεια, είπε μαζί με το κοινό που πήγε να τον ακούσει στο κέντρο διασκέδασης, το «Ποια με καταράστηκε» και καταχειροκροτήθηκε.

«Ράγισε» καρδιές η Δέσποινα Βανδή: «Άνθρωπος σπάνιας κοπής»

Η Δέσποινα Βανδή θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. «Γενναιόδωρος, με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ό,τι γινόταν πάνω σε αυτήν. Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Νίκος Οικονομόπουλος: «Καλησπέρα και καλή βραδιά»

Από τη σκηνή, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, ο Νίκος Οικονομόπουλος αφιέρωσε τη βραδιά στον Βασίλη Καρρά, «ένα μεγάλο κεφάλαιο στην μουσική», όπως τον χαρακτήρισε.

Η Πάολα τραγούδησε το «Απ' τον Βορρά Μέχρι τον Νότο» με πλάνα του Βασίλη Καρρά να εμφανίζονται στις οθόνες πίσω της.

Χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, ο Αντώνης Ρέμος είπε για τον Βασίλη Καρρά: «Να του αφιερώσουμε μερικά τραγούδια του για να πάει η ψυχούλα του εκεί ψηλά, να βρει τον Παντελή και όλους τους φίλους μας που είναι εκεί ψηλά. Για πάντα θα τον θυμόμαστε, για πάντα θα τον τραγουδάμε».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε δυο λόγια για τον Βασίλη Καρρά και μετά τραγούδησε για εκείνον, το «Νύχτα Ξελογιάστρα» με τους θαμώνες να την καταχειροκροτούν.

Το ίδιο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που από την «Πύλη Αξιού», που είπε το «Νύχτα Ξελογιάστρα» και συγκίνησε τους θαμώνες. Με τη σειρά τους, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησαν από την πίστα για τον Βασίλη Καρρά και του αφιέρωσαν τη «βραδιά της αγάπης», όπως είπαν.

Άνθρωποι που συνεργάσθηκαν μαζί του και όχι, από τον χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης και της υποκριτικής, αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά. Μεταξύ αυτών, οι Πυξ Λαξ, η Πέγκυ Ζήνα, ο Νίκος Κουρκούλης, η Ρούλα Κορομηλά, ο Χρήστος Μάστορας, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης και άλλοι.

Σχετικές ειδήσεις