ΕΛΛΑΔΑ

Οι νικητές των προσκλήσεων για τη συναυλία "Κίτρινα Ποδήλατα & Φίλοι"

Οι νικητές των προσκλήσεων για τη συναυλία "Κίτρινα Ποδήλατα & Φίλοι"

Η Μηρτοπούλου Ρουριάνα, ο Μιχαηλίδης Στυλιανός, ο Μπάλας Παναγιώτης και ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης είναι οι τέσσερις τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για τη συναυλία «Κίτρινα Ποδήλατα και Φίλοι» που θα γίνει στις 15 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το γνωστό για τις εντυπωσιακές live-παραγωγές αλλά και τη γεμάτη ενέργεια σκηνική παρουσία συγκρότημα, ξεκινά δυναμικά τη καλοκαιρινή του περιοδεία με πρώτο σταθμό την Τεχνόπολη στο Γκάζι, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και τη κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο «ΕΤΩΝ 16».

Μια μεγάλη παρέα από δεκαπέντε καλλιτέχνες που τα Κίτρινα Ποδήλατα αγαπούν, σέβονται και εκτιμούν ιδιαίτερα, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα και ετοιμάζεται με απόλυτα θετική, δημιουργική και ζωηρή διάθεση να κάνει αξέχαστο το Σαββατόβραδο της 15ης Ιουνίου.

Οι Γλυκερία, Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Καζούλλης, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Αντώνης Μιτζέλος, Δέσποινα Ολυμπίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Ορφέας Περίδης, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Υπόγεια Ρεύματα και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου θα ενώσουν τις φωνές τους με τα Κίτρινα Ποδήλατα σε μια συναυλία με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις και εκπλήξεις.

Σε μια 3ωρη οπτικο-ακουστική παράσταση θα εναρμονίσουν ήχο, φως και εικόνα με συγχρονισμένες προβολές σε μεγάλα video wall, art videos και real timeσκηνοθεσίες αναδεικνύοντας τις μελωδίες που θα πλημμυρίσουν τον εντυπωσιακό χώρο της Τεχνόπολης. Θα ακούσουμε γνωστά αγαπημένα τραγούδια δικά τους όπως τα «Ταξιδεύω το εγώ μου», «Θα πάρω φόρα», «Να σε δω να γελάς», «Μη μ' αγγίζεις», «Ακόμα μια ζωή» αλλά και των φιλοξενούμενων φίλων τους που θα συμπράξουν επί σκηνής και σε πολλά από τα νέα τους τραγούδια.

Μετά από τρία χρόνια ηχογραφήσεων τα Κίτρινα Ποδήλατα είναι έτοιμα με το νέο τους άλμπουμ «ΕΤΩΝ 16» να μεταδώσουν στη δύσκολη αυτή εποχή, αισιοδοξία, ελπίδα, θετική ενέργεια και ισχυρά μηνύματα. Συνοδοιπόροι τους στη νέα δισκογραφική δουλειά οι Μελίνα Κανά, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Βασίλης Παπακωσταντίνου και Μπάμπης Στόκας που συμμετέχουν με τις ξεχωριστές ερμηνείες τους στο άλμπουμ που θα διατίθεται προς πώληση και στο χώρο την ημέρα της συναυλίας.