ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για την τραγωδία του Βύρωνα

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για την τραγωδία του Βύρωνα

Ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχτηκε την Πέμπτη (12/03/2015) στον Βύρωνα, όταν έπεσαν από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας ένα βρέφος 4 μηνών και ο 26χρονος θείος του.

Το άτυχο κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματά του ενώ ο θείος του νοσηλεύεται τραυματισμένος στον «Ερυθρό Σταυρό» και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν το φρικτό σκηνικό μπροστά στο οποίο βρέθηκαν αλλά και να καταλάβουν τι συνέβη, κάτοικοι και καταστηματάρχες της γειτονιάς του Βύρωνα, περιγράφουν τις πρώτες στιγμές του δράματος στο οποίο ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

«Ίσως το παιδί να προσπαθούσε να παίξει με το βρέφος και να του ξέφυγε. Ίσως έτσι έγινε το κακό. Οπότε πάνω στον πανικό του, πήδηξε κι εκείνος από το μπαλκόνι», πιθανολογεί ένας καταστηματάρχης της περιοχής μιλώντας στο «Έθνος».

«Μόλις άκουσα το δυνατό θόρυβο βγήκα έξω. Είδα το μωρό στο παρκάκι και τον άντρα να πέφτει. Το μωράκι ήταν ντυμένο με ροζ μπουφάν και φορμάκι. Ένα πλασματάκι στα αίματα», περιγράφει συγκλονισμένη μια ιδιοκτήτρια καταστήματος στη γειτονιά, στην εφημερίδα «Espresso».

Μιλώντας στην ίδια εφημερίδα μια άλλη γειτόνισσα περιγράφει ότι «Είδα το μωρό κάτω και τον νεαρό να προσπαθεί να συρθεί φωνάζοντας "το μωρό, το μωρό". Η αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασαν σε λίγα λεπτά. Πάθαμε σοκ».

Σχετικές ειδήσεις