Μητέρα «πάτησε» με το αυτοκίνητο το 2χρονο αγοράκι της

Εφιαλτικές ώρες ζει μία μητέρα στην Κριτσά Λασιθίου, η οποία χτύπησε με το αυτοκίνητό της...

Εφιαλτικές ώρες ζει μία μητέρα στην Κριτσά Λασιθίου, η οποία χτύπησε με το αυτοκίνητό της το δίχρονο αγοράκι της, που παλεύει για τη ζωή. Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν, σύμφωνα με το cretalive.gr η γυναίκα έκανε όπισθεν την ώρα που βρίσκοταν πίσω από το όχημα το μικρό αγοράκι. Η μητέρα, η οποία δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του, τον «πάτησε» με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Το μικρό αγγελούδι έφθασε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, από την Κριτσά του Αγίου Νικολάου, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διασωληνωμένο.

Η κατάσταση του αγοριού κρίνεται ως πολύ σοβαρή, όμως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι το παιδί θα τα καταφέρει. Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα χειρουργική επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί το παιδί.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή