ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση με τα απανθρακωμένα πτώματα στην Αττική

Ανατροπή στην υπόθεση με τα απανθρακωμένα πτώματα στην Αττική

Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας των δύο ατόμων, που εντοπίστηκαν απανθρακωμένα μέσα σε αυτοκίνητα είναι πλέον το πιθανότερο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Τι εξετάζουν οι Αρχές για τα δύο περιστατικά - Αδελφός αστυνομικού το πρώτο θύμα, κρεοπώλης το δεύτερο

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στις 2:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/5), ανήκει σε 50χρονο, ο οποίος είναι αδελφός αστυνομικού. Το θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το δεύτερο καμένο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο Καβούρι στις 5:30 το πρωί,, ανήκει σε Έλληνα και δεν έχει δηλωθεί τυχόν κλοπή του. Το αυτοκίνητο ανήκει σε 52χρονο κρεοπώλη που διέμενε στο Παγκράτι. Όπως ανέφεραν συγγενείς του 52χρονου στους αστυνομικούς, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πως πριν από λίγο καιρό είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν με διαφορά μόλις δύο ωρών μεταξύ τους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι καμία από τις δύο απανθρακωμένες σωρούς δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Ειδικότερα, στις 04:00, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη Λ. Σχιστού, στον Σκαραμαγκά.

Όπως τόνισε στο Αθηναϊκό – Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ) εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά προήλθε από εύφλεκτο υγρό και πρόκειται πιθανότατα περί εγκληματικής ενέργειας.

Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 06:00 κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Καβουρίου, εντοπίστηκε ένα ακόμη απανθρακωμένο άτομο. Σημειώνεται ότι στις δύο επιχειρήσεις συμμετείχαν συνολικά 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Φως στα δύο παρόμοια περιστατικά, για τα οποία διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Σχετικές ειδήσεις