ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Συνταξιούχος με προβλήματα υγείας μετέτρεψε σε σπίτι το αυτοκίνητο του

Αγρίνιο: Συνταξιούχος με προβλήματα υγείας μετέτρεψε σε σπίτι το αυτοκίνητο του

Σοκάρει και συγκινεί η ιστορία ενός 65χρονου συνταξιούχου, που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Συνείδηση».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, εδώ και περίπου τρεις μήνες, ο 65χρονος έχει μετατρέψει το αυτοκίνητό του σε σπίτι, αφού αναγκάστηκε να φύγει από το «δανεικό» σπίτι που ζούσε επί χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Το σπίτι του υπέστη σοβαρές ζημιές, καθώς η πλάκα υποχώρησε με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί οπή κάτι που δυσκολεύει και καθιστά απαγορευτική τη διαμονή του. Η πενιχρή σύνταξη που λαμβάνει δεν αρκεί για να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σημειώνεται ότι ο συνταξιούχος, αντιμετωπίζει παράλληλα προβλήματα υγείας που του έχουν δημιουργήσει κινητικά προβλήματα με αποτέλεσμα να αδυνατεί να μετακινηθεί.

Όπως αναφέρει το sinidisi.gr, πρόκειται για μία ιστορία που θα πρέπει να κινητοποιήσει τους αρμόδιους τοπικούς φορείς και ιδιαίτερα την πρόνοια καθώς δεν τιμά κανέναν, να βρίσκεται ένας άστεγος σε τέτοια κατάσταση στο κέντρο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι, εκκρεμεί η δημιουργία της δομής στέγης αστέγων στο Αγρίνιο, που όπως έχει γίνει εδώ και περίπου ένα χρόνο γνωστό, ο Δήμος Αγρινίου έχει εξασφαλίσει. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στην τελική ευθεία ως προς την εξεύρεση του χώρου όπου θα φιλοξενούνται οι άστεγοι της περιοχής…

Σχετικές ειδήσεις