ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό των τριών γυναικών στην φονική έκρηξη

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό των τριών γυναικών στην φονική έκρηξη
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την τραγική είδηση
MESSINIALIVE.GR

Θρήνος και θλίψη επικρατεί στην Καλαμάτα για τον άδικο χαμό τριών γυναικών ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα της περιοχής.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την τραγική είδηση ότι τρεις γυναίκες εργαζόμενες σε κουζίνα ταβέρνας έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα της τοπικής εορτής της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η έκρηξη προκλήθηκε από φιάλη προπανίου, κατά την διάρκεια αλλαγής της.

Η έκρηξη έγινε σε εστιατόριο που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Σανταρόζα και Ηρώων. Αμέσως έφθασαν στο σημείο οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ασθενοφόρα και περιπολικά της Αστυνομίας.

Θύματα της φονικής έκρηξης ήταν τρεις γυναίκες. Δύο εργαζόμενες στην ταβέρνα και η γυναίκα του ιδιοκτήτη.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου διαμελίστηκαν οι 3 άτυχες γυναίκες

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας κύριος Γρηγόρης που είδε την γυναίκα του και τις δυο υπαλλήλους να χάνονται μπροστά στα μάτια του, ανήμπορος να βοηθήσει νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ και με βαριά εγκαύματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στη σάλα, ενώ η γυναίκα του Ελένη ήταν μαζί με τις δυο μαγείρισσες στην κουζίνα.

Η έκρηξη και το ωστικό κύμα ήταν τεράστια. Οι άτυχες γυναίκες σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο κ. Γρηγόρης έσπευσε στην κουζίνα.

Το θέαμα που αντίκρυσε ήταν σοκαριστικό. Και οι τρεις γυναίκες ήταν διαμελισμένες ενώ η πύρινη λαίλαπα ήταν τεράστια και δεν τον άφησε να πλησιάσει τις σορούς των γυναικών.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κατάσταση αφασίας και από το ψυχολογικό σοκ που υπέστη.

Συγκλονιστική μαρτυρία κατοίκου: Είδα γυναίκα με καμένα χέρια – Θρηνούμε!

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής που αρχικά θεώρησε πως ο εκκωφαντικό θόρυβος ήταν αποτέλεσμα σεισμού, μιας και ο εγκέλαδος χτυπά συχνά την περιοχή της νότιας Πελοποννήσου.

«Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και έτριξαν τα τζάμια. Νομίζαμε πως είναι σεισμός. Στη συνέχεια ακούσαμε φωνές και κόσμο να τρέχει στο δρόμο. Στο Διόνυσο, στο Διόνυσο ακούσαμε και τότε αρχίσαμε να υποψιαζόμαστε ότι κάτι έχει συμβεί στην ταβέρνα. Έβαλα παπούτσια και πήγα εκεί αλλά η Πυροσβεστική δεν με άφησε να πλησιάσω. Τρέμω ακόμα, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είδα μια γυναίκα με καμένα τα χέρια. Τα κορίτσια τα ξέραμε, τα βλέπαμε», δηλώνει στο Newsbomb.gr ο κ. Βασίλης Θεοδωρακόπουλος, κάτοικος της Καλαμάτας.

Σείστηκε όλη η παραλία της πόλης από τη φονική έκρηξη

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Καλαμάτας και τον Αρχιπυροσβέστη κ. Σπύρο Στασινόπουλο, ο οποίος έκανε λόγο για έκρηξη μεγάλης ισχύος.

«Ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σε όλη την παραλία», τονίζει ο κ. Στασινόπουλος, επιβεβαιώνοντας πως από την ταβέρνα ανασύρθηκαν τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Η Πυροσβεστική έχει αναλάβει την έρευνα για να διαλευκανθεί πως έγινε το κακό και από την μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν τρεις ανθρώπινες ζωές.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία σε ταβέρνα στην Καλαμάτα: Αυτή είναι η αιτία της έκρηξης (pics)

Έξαλλος ο Τραμπ με τον Τσίπρα: Είναι ανεύθυνος και αυτός και το κόμμα του

Σχετικές ειδήσεις