ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 7χρονης στην Αθήνα: Νέα στοιχεία – Τα κυκλώματα και το ταξίδι του πατέρα

Εξαφάνιση 7χρονης στην Αθήνα: Νέα στοιχεία – Τα κυκλώματα και το ταξίδι του πατέρα

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντί από το Παγκράτι, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχεία που να φέρνει πιο κοντά τους αστυνομικούς στον εντοπισμό της.

Οι έρευνες των ελληνικών Αρχών κινούνται προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να εντοπίσουν το 7χρονο κοριτσάκι, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 23 Δεκεμβρίου.

Σε πολλά και σοβαρά ερωτήματα που τίθενται γύρω από τα ταξίδια του στη Γαλλία, αναμένεται να απαντήσει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν, το βράδυ της Παρασκευής (31/01). Η έρευνα της εκπομπής, όπως αποκάλυψε η ίδια η δημοσιογράφος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ALPHA για την υπόθεση, έχει σημειώσει πρόοδο και έφθασε μέχρι και σε κυκλώματα διακινητών ανηλίκων που εκμεταλλεύονται μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 7χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της μία μέρα αργότερα, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι το κοριτσάκι είχε πάει για ψώνια στη γειτονιά και δεν επέστρεψε.

Τριάντα οκτώ ημέρες μετά την εξαφάνισή της και οι Αρχές κρατούν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, πολίτες ανέφεραν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι είδαν την Βαλεντίν στον Σταθμό Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι. Η πληροφορία έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για να ερευνήσουν. Εκεί τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, που είχαν μυρίσει ρούχα της 7χρονης, εντόπισαν ίχνη σε κάποια σημεία, όμως αργότερα φαίνεται ότι τα έχασαν.

Έρευνες και στο εξωτερικό

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» οδήγησε τις έρευνες και εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Ο ίδιος ο πατέρας φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν στο Παρίσι, όπου ζούσε μια άνετη ζωή.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή δεκάδες τηλεθεατές μετά από δική τους έρευνα στον κυβερνοχώρο έστειλαν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο. Ο πατέρας φέρεται να έχει μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εμφανίζεται και μια γυναίκα με το παιδί του.

Η Αγγελική Νικολούλη ερευνώντας και το ενδεχόμενο η μικρή να έχει βγει εκτός Ελλάδας, απηύθυνε έκκληση σε τηλεθεατές που εργάζονται ή βρίσκονταν εκείνες τις ημέρες της εξαφάνισης στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσας, να βοηθήσουν.

Πληροφορίες που έφτασαν από το λιμάνι, αλλά και από ταξιδιωτικά γραφεία της Ηγουμενίτσας, κρίνονται σοβαρές και θα ερευνηθούν από τις Αρχές.

«Κανείς δεν έφυγε από εδώ με βαλίτσες»

Ο πατέρας της μικρής, Αμπελκά απάντησε και για τις μαρτυρίες με τις βαλίτσες που είδαν γείτονες να βγαίνουν από το σπίτι του.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τέσσερις ημέρες περίπου πριν την εξαφάνιση της κόρης μου, ήρθε εδώ μια γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μια βαλίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχε να φάει…»

Ο Αμπελκά μιλώντας στο «Τούνελ» εξήγησε γιατί δεν την έστειλε σχολείο λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, αλλά και τι πιστεύει πως της έχει συμβεί.

«Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχαμε φαγητό να της δώσουμε και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και έχουμε υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι πως είναι ζωντανή και πως δεν της έχει συμβεί κάτι κακό», είπε συγκινημένος ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη στην Κρήτη: Πέθανε ο Γιώργος Λεμπιδάκης

«Oruc Reis»: Ο διάλογος του Τούρκου κυβερνήτη με τη φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς»

Σχετικές ειδήσεις