ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή διάσημη Influencer: Έπεσε στο κενό στην προσπάθειά της να βγάλει selfie δίπλα σε καταρράκτη

Νεκρή ινφλουένσερ
Instagram

Μια influencer από το Χονγκ Κονγκ, βγήκε τραγικό θάνατο το Σάββατο, όταν γλίστρησε ενώ έβγαζε μια selfie στην άκρη ενός καταρράκτη. 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η 32χρονη Sofia Cheung, και τρεις φίλοι της ξεκίνησαν για ταξίδι στο πάρκο Ha Pak Lai.

Η νεαρή γυναίκα ήθελε να τραβήξει selfies στην άκρη ενός καταρράκτη σε μια περιοχή που είναι δημοφιλής στους πεζοπόρους για το ηλιοβασίλεμα όταν έχασε την ισορροπία της, σύμφωνα με την Sun.

sofia1.jpg
Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η 32χρονη Sofia Cheung, και τρεις φίλοι της ξεκίνησαν για ταξίδι στο πάρκο Ha Pak Lai.Instagram

Έντρομοι οι φίλοι της Cheung, κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες, οι οποίοι έφτασαν γρήγορα στο σημείο και τη μετέφεραν σε νοσοκομείο του Χονγκ Κονγκ ήταν όμως ήδη νεκρή.

H κοπέλα δημοσίευε συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της στις άκρες απότομων γκρεμών, με λεζάντα «Η ζωή πρέπει να είναι διασκεδαστική και όχι χαζή».

sofia2.jpg
Η νεαρή γυναίκα ήθελε να τραβήξει selfies στην άκρη ενός καταρράκτη σε μια περιοχή που είναι δημοφιλής στους πεζοπόρους για το ηλιοβασίλεμα όταν έχασε την ισορροπίαInstagram

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα 17 επαγγέλματα που γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός