ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Τετραχρονο αγόρι έφερε στο σπίτι του το ελαφάκι που βρήκε στο δάσος

ΗΠΑ: Τετραχρονο αγόρι έφερε στο σπίτι του το ελαφάκι που βρήκε στο δάσος
O 4χρονος Dominic με τον... φίλο του!
facebook

Μια ασυνήθιστη έκπληξη έκανε στη μητέρα του ένα τετράχρονο αγόρι ο Dominic στις ΗΠΑ - Έφερε στο σπίτι ένα μικρό ελάφι

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ο μικρός Dominic είχε γίνει... φίλος με το μικρό ελάφι ενώ έπαιζε στο δάσος του Massanutten Resort στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Η μητέρα του Stephanie λέει ότι μαγείρευε όταν άκουσε τα βήματα του Dominic που άρχισε να καθαρίζει τα παπούτσια του στην είσοδο.

Όταν η γυναίκα βγήκε έξω, είδε τον γιο της να στέκεται δίπλα σε ένα άγριο ελάφι.

«Το ελάφι ήταν έτοιμο να μπει μέσα!! Εγώ ήμουν ξαφνιασμένη! Για ένα δευτερόλεπτο δεν ήξερα τι να κάνω», λέει η ίδια, καθώς τράβηξε μια φωτογραφία την ασυνήθιστη στιγμή.

Η ίδια είχε κοινοποιήσει την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook.

Όλοι εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο που το μικρό ελάφι στεκόταν δίπλα στον τετράχρονο και η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο.

Η Stephanie είπε στο δίκτυο ABC: «Για μια στιγμή δεν πίστευα στα μάτια μου, ήταν σαν να έπαιζε το μυαλό μου παιχνίδια. Αλλά αυτοί συμπεριφέρονταν σαν να ήταν παλιοί φίλοι», και εξηγεί ότι το ελάφι κρατούσε το κεφάλι του προς μια κατεύθυνση με τον γιο της Ντόμινικ την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες.

Επίσης, είπε ότι μετά τις φωτογραφίες και το τάϊσμα του μικρού ελαφιού, ζήτησε από τον γιο της να συνοδεύσει τον φίλο του πίσω στο δάσος, προκειμένου να τον βρει η μητέρα του.

Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.