ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Έκανε δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για άστεγους βετεράνους

Ριάνα: Έκανε δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για άστεγους βετεράνους

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ριάνα δείχνει την ευαισθησία της και στηρίζει ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Παρά το γεγονός ότι μόλις γέννησε το δεύτερο παιδί της, η Ριάνα δεν ξεχνάει τη φιλανθρωπική της δράση και αυτή τη φορά προσέγγισε το Ίδρυμα «Always For The People» βοηθώντας άτομα με αναπηρία και αστέγους βετεράνους.

Έτσι, η σούπερ σταρ «έκλεψε» λίγο χρόνο από τις αυξημένες υποχρεώσεις της και έκανε μία τεράστια παραγγελία στο όνομα του συγκεκριμένου ιδρύματος, το οποίο βρίσκεται στο Λος Άντζελες και πρόσφερε σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Όπως αναφέρει το Page Six η διάσημη τραγουδίστρια επικοινώνησε με τον ιδρυτή του ιδρύματος Σένετε Ντέβερμοντ και προχώρησε στη δωρεά εκατοντάδων κιτ υγιεινής, καλτσών, ρούχων, υπνόσακων, τροφίμων, περισσότερων από 50 ζευγαριών παπουτσιών, χαρτιών υγείας, τροφών για σκύλους κ.α.

Εξάλλου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ριάνα δείχνει την ευαισθησία της και στηρίζει ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Το 2022, όταν ήταν έγκυος στον πρώτο της γιο, η ποπ σταρ πέρασε ώρες με τους άστεγους ακούγοντας τα προβλήματά τους, μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους, ωστόσο κάποιοι παπαράτσι την είχαν απαθανατίσει να ξεφορτώνει αντικείμενα από φορτηγά.

Στις μέρες του κορονοϊού η τραγουδίστρια ήταν και πάλι κοντά σε όσους είχαν ανάγκη. Το φιλανθρωπικό ίδρυμα της τραγουδίστριας, Clara Lionel Foundation δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια προς υποστήριξη της παγκόσμιας μάχης που έδιναν ενάντια στην πανδημία.

Σε δήλωση του ιδρύματος αναφέρεται ότι με αυτή τη δωρεά στόχευσε στην ενίσχυση οργανώσεων που βρίσκονταν στην πρώτη γραμή, με έμφαση στην προστασία και την εξυπηρέτηση περιθωριοποιημένων κοινοτήτων και βοηθώντας τους πιο ευάλωτους στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Καραϊβική και την Αφρίκη.