ΚΟΣΜΟΣ

Tζάστιν Μπίμπερ: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της συζύγου της - «Κάνεις τη ζωή μου υπέροχη»

To ζεύγος Μπίμπερ
To ζεύγος Μπίμπερ
Ιnstagram

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ευχήθηκε με τον δικό του τρόπο «χρόνια πολλά» στη σύζυγό του Χέιλι για τα 27α γενέθλιά της

Ο Τζάστιν Μπίμπερ πλημμυρίζει τρυφερότητα για τη σύζυγό του Χέιλι και δεν διστάζει να το δείξει δημόσια, με αφορμή τα γενέθλιά της. Η ιδρύτρια της Rhode Skin έκλεισε τα 27 την Τετάρτη (22.11) και ο γνωστός τραγουδιστής -σύζυγός της εδώ και έξι χρόνια- μπήκε στο Instagram για να της γράψει δημόσια ένα ρομαντικό αφιέρωμα γενεθλίων.

«Χρόνια πολλά μωρό μου. Κάνεις τη ζωή υπέροχη. Και είμαι τυχερός που είσαι δικιά μου», έγραψε, αναρτώντας ένα γλυκό ασπρόμαυρο βίντεο με τον εαυτό του να δίνει φιλιά στο μέτωπο και τα χείλη της Χέιλι.

Η Χέιλι «μοίρασε» επίσης μπαλόνια και μια τούρτα με έμπνευση την εταιρεία και την ομάδα της. Αργότερα μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram Story της που συνοψίζει πώς ένιωθε στα 27 της και έγραψε: «Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές γενεθλίων. Τα 27 με κάνουν να νιώθω τόσο άνετα. Σας αγαπώ»

Ο σύντροφος της ζωής της δεν ήταν ο μόνος που ευχήθηκε στη Χέιλι «χρόνια πολλά» στα social media. Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της να ποζάρει με τη Χέιλι και την αδερφή της Kένταλ Τζένερ με τη λεζάντα, «Χρόνια πολλά στο πιο χαριτωμένο, πιο γλυκό, σέξι κορίτσι που ξέρω @haileybieber, σ'αγαπώ».

Εν τω μεταξύ, η Λόρι Χάρβεϊ δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού να πίνει κόκκινο κρασί και έγραψε: «Χρόνια πολλά, μικρή μου πριγκίπισσα με γλασέ ντόνατ! Σ'αγαπώ πάρα πολύ! Ελπίζω να έχεις την καλύτερη μέρα μωρό μου» Μέρες πριν από την ημέρα των γενεθλίων της, ο Τζάστιν μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα του ζευγαριού από μία εξόρμηση. «Μερικές χαριτωμένες στιγμές», έγραψε στη λεζάντα