ΚΟΣΜΟΣ

Τον ακρωτηρίασε και του έφαγε τον πνεύμονα για μια παρτίδα σκάκι!

Τον ακρωτηρίασε και του έφαγε τον πνεύμονα για μια παρτίδα σκάκι!

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 34χρονος Ιταλός σκότωσε, ακρωτηρίασε και στη συνέχεια έφαγε και τον πνεύμονα του σπιτονοικοκύρη του...για μια παρτίδα σκάκι.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο δράστης, ο οποίος διέμενε στο Δουβλίνο, προέβη στο αποτρόπαιο αυτό έγκλημα μετά από έναν καβγά που είχε με τον 39χρονο σπιτονοικοκύρη του για μια παρτίδα σκάκι.

Μάλιστα αναφέρουν ότι ο 34χρονος Σαβιέρο Μπελάντε, κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία προκειμένου να ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Το πτώμα του 39χρονου σπιτονοικοκύρη, το οποίο βρέθηκε ακρωτηριασμένο στην οικία του, στο προάστιο Κάσλνοκ, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι καθώς είχε χτυπηθεί με ένα βαράκι ενώ είχε και πολλαπλές μαχαιριές.

Ακόμα οι αρχές δεν έχουν εξακριβώσει αν ο 39χρονος ακρωτηριάστηκε ενώ ήταν ήδη νεκρός. Ωστόσο, αυτό που σοκάρει περισσότερο απ' όλα είναι ότι στην ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι έλειπε ο πνεύμονας του θύματος ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με μία πηγή που μίλησε στην Irish Independent, υπάρχουν υποψίες ότι ο Μπελάντε έφαγε τον πνεύμονα του θύματος.

Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος δήλωσε ένοχος και επιθυμεί να εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του στο δικαστήριο.