ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πανικός και χάος στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες έπειτα απο αναφορές για πυροβολισμούς (Pics)

ΗΠΑ: Πανικός και χάος στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες έπειτα απο αναφορές για πυροβολισμούς (Pics)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες έπειτα από αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πυροβολισμούς, καθώς δεκάδες αστυνομικοί έσπευσαν να περικυκλώσουν το αεροδρόμιο λίγο πριν τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας 29 Αυγούστου (ώρα Ελλάδος).

Μια από τις πρώτες έκανε λόγο για πυροβολισμούς οι οποίοι ακούστηκαν από το χώρο των εστιατορίων στον τερματικό σταθμό 8, και ότι άνθρωποι είχαν οχυρωθεί μέσα σε καφετέρια, όμως όπως αποδείχθηκε μετά επρόκειτο για κάποιες «δυνατές» φωνές που σκόρπισαν τον πανικό

Σύμφωνα με πληροφορίες πλήθος αστυνομικών έσπευσε ακολούθως στον τερματικό σταθμό 8.

CrAAgy6WAAA5yn2.jpg large

Σύγχυση και χαοτικές καταστάσεις περιγράφονταν σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου.

Από την άλλη πλευρά ο επίσημος λογαριασμός του αεροδρομίου στο Twitter ανέφερε ότι δεν είχε καταστεί δυνατό να επιβεβαιωθεί το γεγονός των πυροβολισμών.



Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) εξέδωσε ανακοίνωση για παύση όλων των πτήσεων απο και προς το αεροδρόμιο έως τις 22:00 (τοπική ώρα).

Περίπου 30 λεπτά αργότερα η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι δεν διαπιστώθηκαν πυροβολισμοί ή θύματα και η κατάσταση έκτακτης ανάγκης ήρθη.

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του LA διευκρίνισε ότι κάποιοι δυνατοί ήχοι παρερμηνεύθηκαν ως πυροβολισμοί, παρ' όλα αυτά η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διπιστώσει την αιτία.

Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets που περιγράφουν τον πανικό που επικράτησε.

Σχετικές ειδήσεις