Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Δεν πέθαναν ακαριαία οι μισοί επιβάτες του ρωσικού airbus (video)

Newsbomb

Oι επιβάτες στο πίσω μέρος του μοιραίου airbus που κατέπεσε στην έρημο του Σινάι, πέθαναν ακαριαία από εγκαύματα. Αυτοί ήταν οι τυχεροί, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το LifeNews από τη Ρωσία. Οι υπόλοιποι, αυτοί δηλαδή που βρίσκονταν στις μπροστινές θέσεις πιθανότατα να υπέφεραν πολλά μέχρι να εκπνεύσουν. Οι περισσότεροι φέρουν συντριπτικά τραύματα στην κοιλιακή και στομαχική χώρα, καθώς και πολλαπλά κατάγματα. Κανένα από τα πτώματα των επιβατών στις μπροστινές θέσεις δε φέρει εγκαύματα.

Εν τω μεταξύ ένα νέο video έκανε την εμφάνισή του με εικόνες από το σημείο της καταστροφής μόλις 2 ώρες μετά την πτώση του αεροσκάφους που στοχίσε τη ζωή σε 224 ανθρώπους.

Ο γιατρός που εξέτασε τα πτώματα, δήλωσε πως το 1/5 των θυμάτων έχουν εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα τους, κάτι που πιστοποιεί εν μέρει ότι υπήρξε έκρηξη στον αέρα. Κάποια από τα πτώματα έχουν τραυματιστεί από μεταλλικά θραύσματα.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες το προσωπικό είχε τις συνήθεις συνομιλίες κατά τη διάρκεια της πτήσης έως και 4 λεπτά πριν από την πτώση. Λίγο πριν την πτώση όμως ακούγονται ασυνήθιστοι θόρυβοι, κάτι που καταδεικνύει πως κάτι απρόσμενο συνέβη και δεν υπήρξε χρόνος να ενημερωθεί κανείς.
Ένας αμερικανικός δορυφόρος παρακολούθησης εντόπισε στο αρχείο του μια λάμψη πάνω από την έρημο του Σινά τη στιγμή του δυστυχήματος. Οι ειδικοί διαφωνούν για το αν πρόκειται για βόμβα ή για έκρηξη στην δεξαμενή καυσίμων.