MEDIA

MasterChef Spoiler (24/5): Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα

MasterChef Spoiler

MasterChef Spoiler (24/5): Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Masterchef έχει ξεκινήσει - Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/5) - 

Με την αποχώρηση του Ιωάννη Αυλωνίτη πολλά ξεκαθαρίζουν στη μαγειρική αρένα. Σε αυτό το σημείο του MasterChef, οι τρεις chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς και οι εξαιρετικοί καλεσμένοι τους, λαμβάνουν υπόψιν τους και την πιο μικρή αστοχία στα πιάτα των υποψήφιων.

Με δύο μαγείρισσες στην τελική πεντάδα, άραγε θα βγουν αληθινές οι προβλέψεις κάποιων για έναν τελικό, που θα είναι «γυναικεία υπόθεση»; Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο Διονύσης Σαρακίνης και ο Παύλος Χάππιλος, είναι εκείνοι που έφτασαν, για κάποιους πέρα από κάθε προσδοκία αλλά και πρόβλεψη, στην πολυπόθητη τελική πεντάδα, όπου το όνειρο του τελικού φαντάζει πιο πραγματικό από ποτέ.

Δεύτερος ημιτελικός και σε αυτό το κομβικό σημείο του MasterChef 5, ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας, κάνει τα προηγούμενα να φαντάζουν «παιχνιδάκι». Οι υποψήφιοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι οι κριτές απλά τους… προπονούσαν, όλο αυτό το διάστημα, για αυτήν τη σημαντική στιγμή.

MasterChef Spoiler (24/5): Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από τον διαγωνισμό

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, τα πιάτα δίχως ευρηματικότητα οδηγούν τους δημιουργούς τους, αναπόφευκτα, στην τελευταία δοκιμασία αντιγραφής, με ένα πιάτο του chef και αγαπημένου φίλου των κριτών, Θοδωρή Παπανικολάου, του chef, που «ζωγραφίζει»!

Ποιος ή ποια θα αποχαιρετήσει για πάντα το όνειρο της τετράδας στο MasterChef 5; Σύμφωνα με τα spoiler, απόψε αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι ο Παύλος Χαππίλος.

Σε λίγες μέρες θα μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τον τίτλο του MasterChef και το χρηματικό έπαθλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος τελικός του MasterChef δεν θα γυριστεί στο πλατό του ριάλιτι, όπως έγινε στους προηγούμενους κύκλους, αλλά σε μεγάλο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

Δείτε το τρέιλερ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Συνεργείο καθαρισμού στη μεζονέτα - Αποφεύγει να μένει εκεί ο σύζυγος της Καρολάιν