MEDIA

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στη Ρούλα Ρέβη για τη διαφορά ηλικίας (video)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στη Ρούλα Ρέβη για τη διαφορά ηλικίας (video)
«Δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον»

«Θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη αν την στεναχώρησα», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Σε καραντίνα στο σπίτι του λόγω του κορονοϊού, βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος απέχει τις τελευταίες ημέρες από τις υποχρεώσεις του στο ραδιόφωνο αλλά και στην τηλεόραση, ωστόσο το «The 2Night Show» παίχτηκε κανονικά το βράδυ της Δευτέρας (22/11) καθώς τα γυρίσματα είχαν ήδη πραγματοποιηθεί.

Η Φαίη Ξυλά που πρωταγωνιστεί στο «Έρωτας με διαφορά» ήταν καλεσμένη και με αφορμή την παρουσία της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τη Ρούλα Ρέβη μετά τις πρόσφατες δηλώσεις για εκείνον.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Ρούλα Ρέβη σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό του παρελθόντος, όταν ο σύζυγός της Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως είπε σε δηλώσεις της η γνωστή φωτογράφος:

«Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ότι και να λες κατά του bullying ή υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει μέσα σου αυτό το “χτικιό”, η κακία σου θα βγει. Μου έτυχε να ακούσω γυναίκα, επώνυμη δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα.

Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε... Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι. Υπάρχουν μόνο αβαντάζ όταν ο άντρας σου είναι νεότερος, το συστήνω ανεπιφύλακτα. Καταρχάς έχει περισσότερη ενέργεια, όταν γίνεσαι μαμά».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από αυτό, θέλησε να κάνει μία παύση στην κουβέντα του με τη Φαίη Ξυλά και να αναφερθεί στην ενόχληση που εξέφρασε δημόσια η Ρούλα Ρέβη προς το πρόσωπό του ζητώντας δημόσια συγγνώμη:

«Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… Δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί να μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν την στενοχώρησα. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμια φορά επάνω στην ροή της κουβέντας… Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, το ανοίγω για να το ξορκίσω» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Πώς θα μπαίνουν από σήμερα οι ανεμβολίαστοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Χριστούγεννα 2021: Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές

GNTM 4: Η αποχώρηση που «λύγισε» τη σκληρή Κυβέλη - Αυτός ο παίκτης έφυγε από το παιχνίδι (22/11)