MEDIA

GNTM 4: Η αποχώρηση που «λύγισε» τη σκληρή Κυβέλη - Αυτός ο παίκτης έφυγε από το παιχνίδι (22/11)

GNTM
Οι κριτές του Greece’s Next top Model

Την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (22/11) οι τηλεθεατές του Greece’s Next top Model 4.

Οι διαγωνιζόμενοι, αρχικά κλήθηκαν από τον Γιώργο Καράβα να συμμετάσχουν σε μία καμπάνια γιαουρτιού, σε μία δοκιμασία-έκπληξη που αποδείχτηκε και ιδιαίτερα δύσκολη.

Αυτή η δοκιμασία έφερε τους παίκτες και τις παίκτριες στα όριά τους.

Λίγο αργότερα αποδείχθηκε πως το challenge επιβράβευσης ήταν μία στημένη φάρσα.

Ο acount manager που μιλούσε απότομα στους παίκτες ήταν ηθοποιός, ο οποίος προσπάθησε να «σκληραγωγήσει» τα υποψήφια μοντέλα.

Η γευστική δοκιμασία αποχώρησης

Για τη δοκιμασία της αποχώρησης, οι 10 παίκτες έπρεπε να φωτογραφηθούν κατά τη διάρκεια ενός street food γεύματος, μαζί με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το σετ απαιτούσε από τα μοντέλα να συνδυάσουν σωστά υλικά και μοντελικά «εργαλεία», για να πετύχουν τη λήψη, που θα τους κρατήσει στον διαγωνισμό, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Σκουλού και του Γιώργου Καράβα.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας, στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να ακούσουν την κριτική τους.

Η καλύτερη φωτογραφία και ο παίκτης που αποχώρησε για δεύτερη φορά

Η καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας κρίθηκε ανάμεσα στην Αγάπη και την Όλγα. Τελικά η Όλγα αναδείχθηκε νικήτρια, με την Αγάπη να φτάνει για ακόμα μια φορά στην πηγή… αλλά να μην πίνει νερό.

Τις δύο χειρότερες φωτογραφίες είχαν ο Ντίνος και ο Στυλιανός. Τα σχόλια της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου ήταν αρκετά σκληρά, λέγοντας και στους δυο ότι είναι εκείνοι, που από την αρχή έχουν την μικρότερη εξέλιξη μέσα στον διαγωνισμό.

Οι κριτές έκριναν πως ο Στυλιανός αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία σε αντίθεση με τον Ντίνο που την είχε και δεν την εκμεταλλεύτηκε.

Ο Ντίνος Κρίτσης, είδε για δεύτερη (και τελευταία) φορά την... την έξοδο από το GNTM 4, με την Κυβέλη να καταρρέει στο άκουσμα του αποτελέσματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.